Skylab Üretim Desteği (SKYLAB-BO1)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ±_A§Lañ¥ü®ëKLî_± tarafından 20 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Siz ne düşünüyorsunuz?

1. İki Fikride destekliyorum farketmez

100,0%
  2. İlki ve kesinlikle olmalı

oy sayısı 0
    0,0%
  3. İkincisi ve kesinlikle olmalı

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Skylab Üretim Desteği
    Oyunda özellıkle bızler gıbı skylab ı 20 level olmayanlar çok iyi bilir, gerçekten skylab tan faydalanmak bazen çok zor olabılıyo.13 level olan seprom kısmını 14 e yukseltmek yaklaşık 150 saatten fazla ıstıyo ki birde 20 si var bu işin..Savaşlar vs durumlardada seprom yetersiz kalabılıyor mesela, oyunda ki kalkan desteği, hasar desteği, tamir desteği vs. desteklerin arasına Skyle Üretim Desteği de eklenirse bizler için çok iyi olur.Yani Üretim hızını belirli oranda belirli süre içerisinde arttıracak.Ve bu sadece üretimi etkileyecek yani genel anlamda bütün hammadde toplayıcıları için %3 - %12 arası artış olacak
    .

-Destek tek seferlik kullanılacak
    -Elde edildiğinde belirli süre içerisinde, skylab ta ki tüm hammadde toplayıcılarının üretim süresini arttıracak

SKYLAB-BO1 ;

30. 000 uridium
    +alışveriştende kredi yoluyla elde edilebilir.

Veya ek olarakta şu fikrim var ;

"Skylab Geliştirme Desteği"

SKYLAB-BO1 ;

10. 000 uridium
    +alışveriştende kredi yoluyla elde edilebilir.

Bu destekte de şöyle olacak, mesela desteği uridium ile aldık, skylab ta promerium geliştiriyoruz ve bizden 60 saat istedi.Desteği elde ettiğimizde skylab sayfasının kenarında %2-%5 oranında süre kısaltma olarak bi kare içerisinde destek sembolü resmi şeklinde bulunacak.Oyunda jenerator , lazer vs geliştirir gibi onu (Skylab Destek Simgesini) mause sol tuş ile basılı tutarak, geliştirmeye başladığımız hammadde toplayıcısının üstüne bırakıcaz.Ve örnekte dediğim gibi 60 saat olan süre yaklaşık %5 diyelim , bu da 3 saate denk gelecek ve süre 57 saate inecek.Birkaç destek alımıyla birlikte geliştirme dolaylı ve biraz zahmetlide olsa zaman tasarrufu yapılabilecek.Daha hızlı geliştirme imkanıza bulabileceğiz.

-Destek tek seferlik kullanılacak
    -Sadece bir hammadde toplayıcısının gelişim süresini belirli oranda kısaltabilecek
    -Hammadde toplayıcının gelişim süresi bittiğinde destekte bitecek, öncesinde bitme olmayacak ya da süre sınırlaması.

2. WightPro

WightPro User

Bunlar değilde süreler Kısalsa daha iyi 150 saat istiyor 1 haftadır bekliyorum sepromsuz gidiyorum baskina 4 yeni arge aldım boşta bekliyolar

3. Guncel :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.