Skylab Üretimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -#SAMET#- tarafından 29 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -#SAMET#-

-#SAMET#- User

Merhabalar Benim Skylab Üretimi ile ilgili Sorularım Olacaktı.

Sorum:Benim Skylabda Promerium biraz geç Oluşuyor levelinden dolayı
    ben promeriumun levelini yükselteceğim fakat prometium yok ve ondan dolayı
    yükseltemiyorum yükseltmek için prometium - endurium - Terbium lazım Ne yapmalıyım
    Konuyla İlgili Görsel; [​IMG]
    Cevabı Verenlere Şimdiden Teşekkürler.

2. İlk önce duranyum ve prometid rafinelerini kapat sonra promeryum ve sepromu sabaha kadar kapalı dursunlar prometeium birikir.

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Prometid Üretimi için ; Prometium ve Endurium kullanılır.
    Duranium Üretimi için ; Endurium ve Terbium kullanılır.
    Promerium Üretimi için ; Prometid , Duranium ve Xeno Modül kullanılır.
    Seprom Üretimi için ; Promerium kullanılır.

Duranium ve Prometid rafinerileri kapatırsanız ; Prometium , Endurium ve Terbium kullanımı duracağından , Bu üç hammaddenin birikimi hızlanacaktır.

Yeteri kadar biriktiğinde geliştirmenizi yapabilirsiniz.

Bu arada ek olarak not vereyim ;

Bütün rafineriler yukarıda da belirttiğim gibi birbirine bağlı olarak çalışır.

Sizin Promerium Rafinerisi 7 Level yaptığınızı ancak diğer Rafinerilerin 2 veya 3 Level ' de olduklarını fark ettim.

Şunu belirteyim ;

Geliştirme yaparken ; Önce Temel ve Solar Modülünüzü geliştirin ve Diğer rafinerileri geliştirirken Levellerinin birbirine yakın olmasına dikkat edin.

Bu durumda Promerium rafinerisinin hızına , Duranium ve Prometid rafinerileri yetişemeyecek öyle ki Hammadde üretimi de hızlanmayacaktır.

Daha fazla ve ayrıntılı bilgi için

Skylab SSS

Konusunu inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar

4. -#SAMET#-

-#SAMET#- User

Değerli yorumlarınız için Teşekkürlerimi sunarım...

Son durum bu Doğru mudur?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Eylül 2014
  5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Öncelikle Alt alta mesaj yazmayınız ; Flood yapmak yasaktır ve görüntü kirliliği yaratmaktadır.

Eklemek istediğiniz bir şey var ise , Mevcut mesajınızın düzenle butonuna basarak ekleyebilirsiniz.

İkinci olarak , Evet Bu şekilde geliştirme için gerekli hammaddeleri tez zamanda elde edersiniz.

Prometium , Endurium ve Terbium rafinerilerinin hızlarını daha da arttırmak istiyorsanız ;

Bu rafinerilerin üzerine tıkladığınızda , Verimlilik kısmında Robotları görürsünüz.

Bu robotlardan alırsanız , Üretim ' e + % ' lik bonuslar sağlayacaktır.

Bu robotlarda aynı anda en fazla 12 adet çalışmaktadır.12 adetten fazla alırsanız diğer robotlar stoklanır ve çalışan robotlar bittiğinde o robotların yerini alır.

Her bir robotun kullanım süresi 48 saattir.

Bu robotlar ikiye ayrılmaktadır.

Kredi alınan her bir robot %1 Bonus sağlar ; 12 Adet alırsanız %12 Bonus sağlar

Uridium ile alınan her bir robot %4 Bonus sağlar ; 12 adet alırsanız %48 Bonus sağlar

Keyifli forumlar

6. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Öncelikle dranium ve prometidi kapatıp prometium üret promeriumu ise rafinelerini geliştirene kadar hep kapalı tut.

Şimdi dranium ve prometidi kapatınca gelen prometiumla full prometium endrium ve terbium rafinelerini güçlendir eğer yapmazsan 1-2 günde bir sürekli kapa aç kapa aç yapman lazım bunu bi düzene sokmalısın.

Düzene sokmak için prometium, endrium ve terbium madenlerinin leveli hep dranium ve prometidden 1 level yüksek olmalı.
    Dranium ve prometid rafinelerinin levelinide hep promeriumdan 1 lvl yüksek tutmalısın promeriumu da sepromdan 1 level yüksek tutmalısın (rafineriler 18-19 levele gelene kadar)

Sen daha diğer rafineriler 2 levelken promeriumu 7 lvl yapmışsın önce prometium endrium terbiumu 9 level dranium ve prometidi 8 lvl yapmalısın sonra bir sorun oluşmaz bu düzen varken verimlilik için robot almanada gerek kalmaz.

Tabi bi süre sonra promeriumun biter çünkü sürekli sürekli gemiye atıcaksın ve üretim dayanmaz dediğim yöntemle her rafineriyi 1 er seviye atlat

7. Merhaba ,

Seviyelerde hata yapmışsınız. Yani dengesiz bir şekilde geliştirme ve yükseltmeler yapılmış.

Temel Modül > 11. seviye
    Solar ve Depo modülleri > 10. seviye
    Prometium - Endrium ve Terbium > 9. seviye
    Prometid - Duranium > 8. seviye
    Promerium - Xeno modül > 7. seviye
    Seprom > 6. seviye

Yukarda yazdığım şekilde bir seviye yakalamaya çalışın. Daha sonra ise 1 kademe fark olacak şekilde yükseltin.

İyi forumlar.

8. Yaw bak simdi sen prometim endrium ve terbiyumu prometid ve duraniumdan cok yapacan onlari da promeriumdan onu da sepromdan dah yksek levelli yapacan 20 levl olana kadar

Kiyamet fmnin yazisini okumamistim olayi suprr ozetlemis :)

9. Merhaba ,

Konuya gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.