Destek Skylab Uridium İndirimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Cpt.Apollo tarafından 22 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Cpt.Apollo

Cpt.Apollo User

%25 uridium harcamalarında indirim ve vip üyelikteki indirimler skylab'daki geliştirmelere de etki ediyor mu?

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Avantaj İndirim Paketi ve VİP ' ten kaynaklanan İndirimler , Tüm Uridium ile alımlarda geçerlidir.

Skylab ' ınızı Uridium ile geliştirirseniz etki eder.

Ancak normal geliştirmelere bu indirim etki etmez.

Keyifli Forumlar

3. nasılk yani modum iri geliştirsem etkilemez mi ??bi de onun tablosunu verirmisiniz vip olunca vip+indirim veya vip+indirim+indirim gününde ne kadar geliştiriliyor onun tablosunun verir misiniz?

4. Merhaba ,

Skylab'ta geliştirme ( Seviye yükseltme ) yaparken uridium ile yaparsanız VIP + İndirim Paketi v.b. şeyler etki eder. Sonuç olarak uridium harcanıyor. Aynı şekilde Öğe Geliştirme işlemlerinde de VIP + İndirim Paketi vb. şeyler indirim yaptırır.

İyi forumlar.

5. dikduran1

dikduran1 User

modum pet'e solot açarken neden faydalanmıyor? sonuçta o da uri ile oluyor...

6. ÇORBACI

ÇORBACI User

Tamamen katılıyorum pet slotlarındada indirim istiyoruz.

7. Merhaba ,

Hiç dikkat etmedim fakat belki etkiliyordur. Dediğim gibi slot açarken kaç istiyor kaç kesiyor diye pek dikkat etmedim. Zaten pek fazla da slot açmadım.

Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümüne konu açabilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.