Skylab ve Rütbe

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve muAff_ tarafından 25 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. muAff_

muAff_ User

Öncelikle skylab'ın fotoğrafını atmak istiyorum. Geliştirme olayını mantıklı yapabilmişim mi ? Nasıl devam edeyim ? Bir de Xenomit üretmek mümkün değil mi ?

2.Sorum ise şu olacak; Daha önce bir rütbe konusu açmıştım ve şeref puanı etkiler demiştiniz. Ben sürekli 2 gündür kasıyorum kendimi ama, bir türlü rütbe atlayamıyorum.

Halen Kıdemli Uzay Pilotu'yum. Bir ara Çavuş oldum, 1 gün giremedim, yani uzaylı öldüremedim, sonra yine Kıdemli uzay pilotuna attı.

Ben Leo kullanmayı çok seviyorum. Goli almıştım o sırada Çavuş olmuştum. Leo'ya geçip yine X-3, X-4'te takılıyorum ama bir türlü rütbe atlamıyor, ne yapmalıyım ?

Teşekkürler.

2. ÇORBACI

ÇORBACI User

xenomit üretmek mümkün değil orası hep 0 kalacak rütbeye ise gemi etki ediyor goli alınca en az 6-8bin puanın fazla olur sürekli kassan bile diğer gemilerde kastığı için kolay kolay rütbe atlayamazsın ama düşman gemi keser yada kapı yaparsan daha çok rütbe puanı alırsın.

3. -Keskin-

-Keskin- User

Merhabalar

Konu doğru olan bölüm yeni başlayanlar bölümüne taşınmıştır.Lütfen fikir almak istediğiniz konuları yeni başlayanlar bölümüne sorunlarınızı genel konular bölümüne açınız.

İyi forumlar

4. senberk99

senberk99 User

gemi turu etkiliyo seref ucin de kapiya gir super seref geliyo ben bi kere alpha beta gama yapmistim beklemistim yuzde 50 fazla serrf geldi ole girdim baya kasmistim astegmen olmustum uzman. cavusdan

5. Merhabalar;

Evet şeref puanı rütbe almanızda en etken unsurdur.Ama hemen birden yeni rütbe alırsınız diye bir şey söyleyemeyiz çünkü sizden yüksek rütbeli oyuncuda aynı şekilde yaratık kesip şeref puanı kasıyorlar.Arkadaşların dediğin gibi kapı yaparak şeref puanınızı biraz daha hızlı bir şekilde yükseltebilirsiniz.

İyi forumlar.

6. muAff_

muAff_ User

Leonov'idim ve Goli aldım. Hiçbir şey kesmeme, oyuna sadece hangara girmek için girdiğim halde Kıdemli uzay pilotundan bugün kendimi Uzman çavuş olarak gördüm.

Görünene göre kesmesek bile gemi yükseltmek bayağı farkediyor gibi. :)

Cevaplar için teşekkürler. Skylab için de bir iki mesaj atarsanız sevinirim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.