skylab ve ticaret

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 3xtreme_Power39 tarafından 27 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. şeref puanımın artması ile şevkiyatta promerium un satış miktarının arttığını fark ettim , bunun hakkında bilgi verir misiniz ?

2. kardeş şeref puanın en az 500k olsun birlşey satsan artıyor ornek benim 1m şerfim var ben promerumu 1k ya satarım tanesini ama 500k şerf altında olan biri daha az satar ornek 4 bin promerum satarsan şeref puanın eger 500k ve uzeriyse
    4 .000 promerum = 4.000.000 c eşitir

3. Nefes

Nefes User

Merhaba

Arkadaşımız açıklamış evet dediği gibidir
    Merhaba,

Hammadde satış fiyatları şeref puanı ile ilgilidir. Şeref puanınız yükseldikce hammadde satış fiyatlarınızda şp ile orantılı bir şekilde artacaktır.Promerium'dan örnek verirsek her 1000 şerefte 1 kredi artış gösterir. 500.000 şeref puanına eriştiğinizde promerium satış fiyatı 1000 kredide sabitlenir.

4. teşekkür ederim arkadaşım teşekkürler sayın modum gerekli cevabı aldım konu kilitlenebilir.

iyi oyunlar i, iyi forumlar dilerim.

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.