Bug / Oyun hatasi Skylab Video İzleme Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Mızrak_12 tarafından 17 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mızrak_12

Mızrak_12 User

Eminim benim gibi bu sorunu yaşayan baya insan vardır. Yaklaşık 1 haftadan beri videolar boşa gidiyor. İlgilenilirse güzel olur.

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

İlk olarak bu tür sorunlarınızı genel konular bölümüne açınız.

Ancak bu bahsettiğiniz hata değildir.Güncel bir video olursa bigpoint izleme hakkı tanır sizlere.

İyi forumlar

3. Güncel videoları veya aynı videoları koyun herhangi bir videoda olabilir sayın adminlerim sevkiyatı acilen bitirmemiz gerekebiliyor bugün benim başıma gelen gibi ihaleye para biriktiriyoruz.. lütfen video eklerseniz seviniriz..

4. Merhaba ,

Videoları bizler yada merkezdekiler koymuyor. Belli yerlerden yönlendirme usülü ile yayınlanıyordu. Fakat bağlantılı yerlerde ya sıkıntı var ya da video eklenmiyor. Daha önceden skylab video izleme sorunu olarak ilettik fakat henüz bir değişim olmadı.

İyi forumlar.

5. Maqa67

Maqa67 User

1 yil oldu hala 1 kere video bile izlemedim

6. *Cihan*

*Cihan* User

merhaba,

Konunun Kilitlenmesi uygundur

Iyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.