Bug / Oyun hatasi Skylab Video Sorunu...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ♫VyngO♫ tarafından 26 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Skylab'da hammadde sevkiyatı yaparken video izleyerek hızlandırmaya çaLışıyorum. İlk başta bir Loading... yazısı geliyor. Üzgünüz ......... hatası çıkıyor. Kaç gündür böyle sizce nasıl düzeltebilirim?

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  2. Hiç video olmuyor orda

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bu tür konularınızı , Teknik Konular kısmına açınız. Güncelleme ve Fikir Havuzu , Oyun ile ilgili Fikirlerinizi ve görüşlerinizi paylaşabileceğiniz kısımdır.

Konunuzu ilgili kısıma taşıyorum.

Sorunuza gelecek olursak ; Skylab Reklam Kısmında her zaman , Video olmuyor. Bu bir hata değildir.

Şansınıza bağlı olarak video olabilir yada olmayabilir.

Keyifli Forumlar

4. darko_pro1

darko_pro1 User

Reklam verene bağlı galiba reklam veren az olunca sonunda gösterecek reklam kalmıyor.

5. Merhaba ,

Video izleme sistemi Darkorbit ile direkt olarak bağlantılı değildir. Belli bir sistem var onun içinde video yada yeni videolar olursa o kısımda izlenebiliyor. Fakat sistemde video yoksa o zaman izlenemiyor. Daha önceden iletmiştik fakat şu anda son durum ne bilgimiz yok.

İyi forumlar.

6. O sistem nedir bilmiyorum ama izleyelim diye sevkiyatın süresi azalsın diye yaptılar ama bi kere dahi izleyemedik adminim

7. Merhaba ,

Bir süre önce başlayan bu video sıkıntısından önce sorun yoktu. Bir kaç defa sevkiyat süresini kısaltmıştım. Hatta geliştirme yaparken seviye atlama süresini de kısaltmıştım. :)

İyi forumlar.

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  8. En azında darkorbit in kendi videolarıı yayınlayabilirler

9. Merhaba ,

O kadar detayını bileme sonuçta bir yerler ile anlaşmalar yapılıyor diye biliyorum. Dediğim gibi izlenecek video bulunmamasını merkeze bildirdik. Bizim yapabileceğimiz bu kadar maalesef.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.