Skylab Xenomit

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by Necronator, Jun 27, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Necronator

Necronator User

Skylab da xenomit üretilmediğini biliyorum. Fakat gemideki okadar xenomit nerden geliyor hepsini topluyor muyuz yoksa skylabdan mı geliyor?
    Bide bazı cpular xe harcıyor vuruşa yardımcı bişey vardı boş lazı %50 mi ne azaltıyor o her vuruşta kesinlikle xenomit harcıyor mu? Kasılırken kullanmamı önerir misiniz?

2. .*FIRAT*.

.*FIRAT*. Guest

Merhabalar,

Belirttiğiniz gibi Skylab xenomit üretmez, Gemideki Xenomit'ler kutulardan, kesilen boss yaratıkların çöplerinden ya da galaxy gate'den gelir. Bahsettiğiniz cpu Hedef yardım cpudur.

Adsız2.png

Keyifli forumlar.

3. Necronator

Necronator User

Teşekkürler. Evet bahsettiim şey buydu.
    Aktif olunca her vuruşda 10 xenomit harcıyor değil mi? Normal npc keserken kullanmamı önerir misiniz?

4. .*FIRAT*.

.*FIRAT*. Guest

Merhabalar,

Hedef yardım cpu2 aktif olunca her vuruşta 10 xenomit harcar. İsabet oranınız düşükse kullanmanız fayda sağlar.

Keyifli forumlar.

5. Necronator

Necronator User

Tekrar teşekkürler, konu kilitlenebilir.

6. .*FIRAT*.

.*FIRAT*. Guest

Merhabalar,

Konu paylaşımcının isteği üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.