Skylab yardım lazım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Walrider* tarafından 10 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Walrider*

Walrider* User

Merhaba arkadaşlar benim sorunum kelle avcısı için 200 seprom lazım şuan seprom rafinesi azamı 161 seprom üretiyor ben seprom modülünü seviye arttırmama rağmen şuan 6 seviye hala üretme 161 de kalıyor rafine artmıyor neden olabilir yani depo genişlemiyor. eğer depo modülü ile ilgili ise depo modülü şuan 2. seviye ?

Son düzenlenen: 10 Ocak 2016
  2. Promerium ve sepromum bol olsun diyorsan Skylab ta sevkiyat (1) hariç hepsini 20 seviyeye kadar geliştirmen gerek.İlk geliştirme adımına temel modülden başlaman gerek (örnek temel modül seviyesi 3 değilse diğerleri 3 olamaz). Bu şekilde birkaç seviye atlayınca zaten sepromun da artacaktır.

3. 61BayKus

61BayKus User

Merhaba,

Sepromun 161 den fazla çoğalmamasının nedeni depo modülünün seviyesinin düşük olması. Sana tavsiyem temel modül solar modül ve depo modüllerini diğer modüllerin seviyelerinden 1 seviye yukarıda tutman. Böyle çok daha rahat edersin.

İyi forumlar.

4. Kapasiteyi artırmak için depo modülünü geliştirmen lazım.

5. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Skylabınızın resmini atabilirseniz kesin olarak sorunun neden kaynaklandığını söyleyebiliriz ama anlattığına göre depo modülünü daha çok geliştirmeniz gerekiyor.Daha verimli seprom üretimi için ilk olarak seprom rafinerisine kadar olan modüllerin levellerini arttırmanız gerekmektedir.Yani seprom rafinerisinin seviyesi diğer modül ve rafinerilerden daha yüksek olmaması gerekmektedir.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.