skylab yardım lutfen?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CeLLaT41 tarafından 21 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. CeLLaT41

CeLLaT41 User

prometium 2lwl- endurium 2 lwl -terbium 2lwl-sevkiyat 1 lwl- depo 3 lwl-solar 2lwl (prometid 2 lwl aktif degil)-duranium 3lwl (promerium 3lwl uretim 0) (xeno 2 lwl enerji yok) seprom 3 lwl üretim yok temel modul 5 lwl benım skaylab bu şekılde parantez içine aldıklarında uretım yok bazılarında enerji yok yukarda yazdıgım şekılde yardımcı olursanız sevinirim düzeltilmesi gerekıyosada nasıl duzeltebılırım_

2. Jameika-TR

Jameika-TR User

Fotoğraf yüklersen çok daha iyi yardımcı oluruz bu şekilde söyliye bilicegim tek şey hepsini aynı seviyede tutman

3. Merhaba ,

Yazı ile karışık olmuş fakat anladığım kadarı ile genel olarak seviyelerde bir dengesizlik ve yetersizlik mevcut.

Resim olarak eklerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.

İyi forumlar.

Jameika-TR bunu beğendi.
  4. anladığım kadarıyla ya skylabda modüllerini power tuşuna basıp açmamışsın. açmışsanda bir olasılık dahavar solar modülü enerji verir. solar modülünün enerjisi yeteceği kadar lwlini yükselt ki çalışabilsinler. temel modülünün seviyesi solar modülden yüksek yazmışsın buraya. temel mod lwli 5 yazmışsın. hiçbirseyın lwli solar mödülün lwlinden yüksen olmasın. solar modülün lwlini 6 ya çıkar skylab çalışacaktır

5. Merhaba ,

Önceki mesajlarda belirtildiği gibi konuya skylab'ınızın resmini ekleyin daha iyi yardımcı olalım.

Mesajıma Nasıl Resim Eklerim

İlgili konuyu incelerseniz yardımı olacaktır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.