Skylab yardım

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by βεψlεƦβεψι̇™, Feb 4, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Arkadaşlar skylab olayını hala çözemedim.Ne yapmam gerektiği hakkında bi fikrim de yok :([​IMG] Yardımcı olursak sevinirim.. [​IMG]

2. Megatr0n

Megatr0n User

Kardeşim bunları geliştirip daha hızlı ve daha fazla depo alınını yapabilirsin. Daha yeni başlamışsın geliştirmeye en fazla 20. seviye oluyorlar. Geliştirerek gemine burdaki hammaddeleri belli bir saat ve ücret karşılığında veya direk uridyum ile gönderebilirsin.

3. seprom rafinerim %0 verimle çalışıyor ve xeno modülümle promerium rafinerim de durmuş durumda onları nasıl halledebilirim

4. Merhaba ,

Skylab Hakkında
    Skylab Görsel Anlatım

İlgili konuları dikkatlice okursanız yardımı olacaktır.

Ayrıca seviyeleri Temel > Solar > Depo > Toplayıcılar , Promedit + Duranium Rafinerisi > Promerium + Xeno Modülü > Seprom şeklinde dengelemeniz iyi olacaktır.

Temel Modül > 10. seviye
    Solar ve Depo modülleri > 9. seviye
    Prometium - Endrium ve Terbium > 8. seviye
    Prometid - Duranium > 7. seviye
    Promerium - Xeno modül > 6. seviye
    Seprom > 5. seviye

Şeklinde ayarlayıp kademeli olarak geliştirebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. Teşekkür ederim cevabınız ve yardımlarınız için

6. Merhaba ,

Rica ederim başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

7. yok kitleyebilirsiniz

8. Merhaba ,

Konu çözüme kavuştuğundan dolayı kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.