skylab yetersiz

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [_K€NS€İ_] tarafından 14 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sdece senin için değil tüm oyuncular için.

2. Sepromu herkes fazlasiyla yapsa kucuk oyuncular ne yapacak ama onlarorda kasilirken bkz onlari rahatliklata patlaticaz ben kararsiz kaldim tek kendinizi dusunmeyin

3. Biz sadece kendimizi düşünmüyoruz merak etme.Ama yinede bir diğer yandan baskınlar artacak.

4. özellikle arge bozma işinde akla karayı seçiyoruz, hadi urisi bir şekilde hallediliyor arge bozmanın ama seprom meselesine gelince iş, insanın arge marge bozası gelmiyor. Bir de yanlış kutucuğa basarsan, haydi hayırlı işler, iyice berbat oluyor herşey. kimse herkesin sepromuna karışamaz :) ama darkorbit bir el atsın şu konuya.
    ( Bir ara, darkorbit reloaded olduğunda, "yol haritası" denen bir şey vardı. Orada bu konu halledilecek dendi ama tık yok)

5. seprom üretim hızını arttırsalarda olur bence 1 günde 9 bin dolmuyor günde 3-4 defa dolsa yeter :D gerekirse hızlı yollarız

6. ÖMER.E

ÖMER.E User

bu sistem gayet iyi bence abartmaya gerek yok

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.