Destek Skylab

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™EFSANE™ÇILGIN™TÜRK™ tarafından 19 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. skylabta sevkiyat modulunde gemiden skylaba, skylabtan gemiye butonu buğulu.. Nerden nereye aktarım yapacagımı secemiyorum. Nedeni nedir ? Acil yardım. Şimdiden teşekkürler.. İyi formlar

2. ƦЛΛ

ƦЛΛ User

gemiden skylaba sevkiyat kaldırıldı diye biliyorum :oops:

3. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

Skylab için tüm bilgiler burada ----> Skylab

Iyi Forumlar

4. skylabindan gemiye sevkiyat var o butonun bugulu olmasi seprom bugunu onlemek amaciyla yapildi ama baska yollarida var ama merak etmesinler sepromsuz kalmiyoruz :)

5. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Gemiden skylaba hammadde aktarımı kaldırılmıştır.

İyi forumlar

ƦЛΛ bunu beğendi.
  6. TOLGA_47

TOLGA_47 User

s.a enderium enerjisi bitmiş ve üretim yapılmio nasıl enerji alınabilir

7. En yukarida ortada bi enerji veren bisey var. Onu gelistir

8. TOLGA_47

TOLGA_47 User

oda gelişmio enderium üretimi durdu yardımcı olun enerji bitti

9. Merhaba ,

Skylab kısmına girip ekran görüntüsünü çekin daha sonra ücretsiz resim yükleme sitesine yükleyip size verilecek link ile konuya ekleyebilirsiniz.

Mesajıma Nasıl Resim Eklerim

İlgili konuyu incelerseniz yardımı olacaktır.

İyi forumlar.

10. Kardesim promerium duranium ve prometid rafinerilerini simdilik kapat.(ustune tikladiginda sag altta bir guc ikonu var) Ardindan enerjin kullanilabilecek. O enerjiyle endurium ac ve enduriumun dolsun biraz. Ardindan gelistir o dedigim en yukaridaki emerji rafinerisini.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.