Destek SKYLAB

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WolfWar tarafından 17 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. WolfWar

WolfWar User

Arkadaşlar skylab da sevkiyat modülünde gemiden skylab a yollamak kaldırıldı mı bilen varmı çünkü ben yollayamıyorum önceden böyle birşey vardı.

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Gemiden Skylab ' a gönderimler , Seprom ' un kötü amaçlı kullanılması nedeni ile kaldırıldı.

Artık Gemiden Skylab ' a aktarım yapılamamaktadır.

Keyifli Forumlar

3. WolfWar

WolfWar User

Admin im cevaplarınız için teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz.
    Keşke kaldırılmasaydı kaza ile sepromu gemiye yolladım hemde büyük bir miktar arge için çok lazım peki ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim. Seprom çok yavaş üretiliyor o sepromlar bana çok lazım.

Ayrıca gemideki sepromları arge için kullanabilme imkanım varmı ?

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Eğer aktardı iseniz yapabilecek bir şey yok maalesef. Gemide ki Seprom ARGE için kullanılabiliyor diye biliyorum , ancak kesin emin değilim.

Dilerseniz bir deneyin. Ancak Sepromu besleme için kullanmayın. Eğer Besleme için kullanırsanız , ARGE ' de de kullanamazsınız.

Keyifli Forumlar

5. WolfWar

WolfWar User

Adminim gemide 2699 seprom var. Arge için gereken seprom ise 2300 (300-1000-1000) seprom fakat sepromun yazıldığı yerdeki yazı kırmızı malesef kullanamıyorum. :(

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Eğer kullanamıyorsanız , Geminizdeki Seprom ARGE ' de geçerli olmuyor demektir. Maalesef yapabilecek bir şey yok. :( Yeniden dolmasını bekleyeceksiniz.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.