SKYLAB

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **SABIRLI** tarafından 9 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selam ben skylab ta hammadde yapamıyorum (örnegin promedium hariçinde hammadem yok gemiye sevk veremiyorum.promerium yok ama seprom oluşuyor???)bu yüzdende malesef skylabbı geliştiremiyorum seviyeler oldugu yerde durmakta ne yapabilirim geliştirme için??

2. coder545

coder545 User

sag taraftakileri kapatirsan endrium terbium artmaya baslar sagdakiler soldakilerden daha yuksek seviye olursa ilk 3 hammadde depoda olmaz gelistiremezsin. sepromu kapatirsan promeryum uretir suanda mesela 100 promeryum uretiyorsun seprom da 15 tane uretebiliyosa 100 promeryumu yer 0 kalir

3. Bak geliştirme sırasını karıştırmışsın seprom promerium duranıum ve prometid leri kapat
    sadece 3 temel madde açık kalsın

Sonra teme modul ne kadar izin veriyorsa bu 3 ünü yükselt

Sıralama şöyle olsun

temel modül>solar>depo>prometium endrium terbium>prometid duranium>promerium>seprom

Yükseltme sıran bu şekilde olsun hatta prometium endrium terbiumu diğerlerinden hep bir seviye üstte tut

Seprom ise diğerlerinden 2 seviye altta dursun (hepsi 20 olana kadar)

4. Merhaba ,

Mesajıma Nasıl Resim Eklerim ?

Bu konuyu inceleyip daha sonra skylab'ınızın ekran görüntüsünü çekip konuya eklerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.