Skylab

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by boyraz, Jul 25, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. boyraz

boyraz User

Skylab da geliştime ve sevkiyat yapamıyorum.Prometium geliştirmek istiyorum yeterli enerji yok diyor.Diğerlerini geliştirmek istiyorum.Bu sefer de yeterli prometium yok diyor.
    Yardımcı olursanız sevinirim

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Solar modülünüzün seviyesi düşük olduğu için tam kapasitede skylabı çalıştıramıyorsunuz.Şimdi bu durumdayken ilk olarak endurium ve terbium toplayıcılarının ikisinide kapatınız.Prometid rafinerisini de kapatınız bir yararı yok hammadde olmadığı için üretmiyor.Ardından Prometium toplayıcısını açarak biraz hammadde birikmesini sağlayınız.Yeterli hammadde biriktikten sonra solar modülünüzün seviyesini yükseltiniz.Solar mdoülün seviyesini , tüm toplayıcı ve tüm rafineri seviyelerinden bir seviye üstte tutmaya özen gösterirseniz bir daha böyle bir sorun ile karşılaşmazsınız.

Buradan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar

Thread Status:
Not open for further replies.