skylab

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BURJUUVA tarafından 2 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BURJUUVA

BURJUUVA User

skylabim hiçbişey üretmiyor herşeyi geliştirdim ginede üretmiyor ne yapmam lazim

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İlk olarak mesajınızı düzenledim.Mesajınıza nasıl resim ekleyeceğinizi buradan öğrenebilirsiniz.

Sorunuza da gelirsek seviyeleri orantısız geliştirmişsiniz.Aslında üretiyor.Fakat hepsi seproma dönüşüyor.Sağ tarafta bulunan rafinerilerin hepsini kapatın ki prometium , endurium , terbium biriksin.Bundan sonra sol tarafta bulunan toplayıcıların seviyesini geliştirirsiniz.Toplayıcılarınızın seviyesi her zaman rafinerilerin seviyesinden bir ya da iki seviye üstünde olsun.

İyi forumlar

3. BURJUUVA

BURJUUVA User

seprom yıllardır 328 hiç artmadı veya azalmadı hep boyle kalıyo hıc değişiklik gormedım

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Depo modülünün seviyesiyeni yükseltirseniz Seprom rafinerisininde seviyesini yükseltirseniz,rakam yükselecektir.

Yanlış hatırlamıyorsam son sevilerde 9079 gibi bir rakama kadar yükseliyor.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.