Skylab

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by MAC€LLAN, Sep 20, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MAC€LLAN

MAC€LLAN User

Prometium Endurium Terbium fullenmiyor , depo seviyesi ful fakat 17 milyonda falan duruyor şuan ilerleme yok yani ?

2. Merhaba ,

Skylab'ınıza girip ekran görüntüsü çekip konuya eklerseniz daha iyi yardım alabilirsiniz.

Mesajıma Nasıl Resim Eklerim

İlgili konuyu incelerseniz yardımı olacaktır.

İyi forumlar.

3. Prometid ve Duranium rafinerinin seviyesinden daha yüksek olmaları gerekiyor.

4. MAC€LLAN

MAC€LLAN User

Buyrun kıyamet modum

5. macellan kardeşim prometium endurium ürettigi kadar proemetid ve duranium da götürdügü için fullenmiyor aynı seviyede olunca :)

6. Prometid ve Duranium rafinerileri üretilen taşları harcıyor ve eksilme veya azalma olmuyor. Bu durumda toplayıcıların verimini artırabilirsiniz veya rafinerileri ksıa süreli kapatırsınız.. 250 kredilik veya 50 urilik robotlar almanız gerekiyor.

7. MAC€LLAN

MAC€LLAN User

anladım ya sağolun :D

8. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Arkadaşlarımıza cevaplarından dolayı teşekkür ederiz.Başka bir sorunuz yok ise kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi forumlar

9. MAC€LLAN

MAC€LLAN User

kilitlenebilir

10. Merhaba ,

Promerium rafinerisi çok düşük kalmış onu da 20 yapın. Daha sonra sepromu uygun oldukça yükseltirsiniz.

Ayrıca Prometium , Endurium ve Terbium toplayıcılarına tıkladığınızda açılan pencerede " Verimlilik " var. Oraya tıklayıp ister kredilik olanlardan isterseniz uridium ile olan robotlardan ekleyebilirsiniz. Böylece toplayıcılar belli oradan hızlı çalışacaktır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.