SKYLAB

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by FIGHTER66, Oct 2, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. FIGHTER66

FIGHTER66 User

Merhaba arkadaşlar ben hep merak etim bu skylab nedir ne işe yarar görev varmıdır bana anlayabileceğim bi şekilde yazabilirmsiniz

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Skylab ile ilgili detaylı bilgi için ; Skylab SSS ve Skylab Görsel Anlatım konuları size yardımcı olacaktır.

Ayrıca ;

Oyunda Yeni iseniz Forumun ; Açıklamalar/Sözlük bölümündeki konuları incelemeniz yararınıza olur.

Zira oyun ile ilgili tüm bilgilere oradan ulaşabilirsiniz.

Keyifli Forumlar

3. Skylab taş üretmeye yarar ve en çok gerekli taş olarak sepromu üretir. Sepromla lazeri roketi ve kalkanları güncellersin. Promeriumu da gemiye yollayarak satıp kredi kasarsın.

4. Merhaba ,

Skylab geliştirmeye hiç başlamadıysanız yavaş yavaş başlasanız iyi olur. :) Mod'umuzun verdiği konuları inceleyebilirsiniz. Ayrıca geliştirme yaparken Temel modül her zaman bir üst seviyede olsun. Depo ve Solar modül bir alt seviyesinde diğerleri de 1 seviye aşağıda olacak şekilde geliştirin.

Temel Modül > 7. seviye
    Solar ve Depo modülleri > 6. seviye
    Prometium - Endrium ve Terbium > 5. seviye
    Prometid - Duranium > 4. seviye
    Promerium - Xeno modül > 3. seviye
    Seprom > 2. seviye

Örnekteki gibi kademeli şekilde geliştirebilirsiniz. Sevkiyat hariç diğerleri en fazla 20 seviye oluyor.

İyi forumlar.

5. FIGHTER66

FIGHTER66 User

admin skylabın gemiye ne faydası var onuda deseydin keske

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Gemiye Faydası şudur.

Skylab ' da Ürettiğiniz Seprom gibi değerli Mademleri Geminize gönderebilirsiniz. Seprom ile Lazerlerinizi beslerseniz %60 daha fazla hasar verirsiniz.

Seprom ile kalkanlarınızı beslerseniz kalkan puanlarınız %40 artar.

Bunun dışında Promerium taşlarınızı geminize gönderip , satabilir ve Kredi kasabilirsiniz.

Keyifli Forumlar

7. Kardeşim ben sana guzelce anlatayım hani sen npc öldürüp kargolariini toplayıp satiyorsun ya skylab da senin için onlarda n üretir sen de sevkiyat modülü ile promerium yollayıp satar ve credi kasarsinw sepromu da besleme için kullanirsin

8. admin arge yaparken bizden bir miktar seprom istiyor mesela 11.argeyi verirken 200 seprom istiyor ama ilerideki arge geliştirmelerinde 1000 seprom istiyor, gemiden skylaba hammadde gönderimi kaldırılmıştı benim skylabımda seprom rafinerisi 4 seviye 328 seprom alıyor en fazla ben bu argeleri yaparken nasıl yapacağım ? ?

9. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Lütfen sorularınızı başkalarının konuları altında değil , Kendi konunuzu açarak sorunuz.

Sorunuza gelecek olursak , Depo modülünü geliştirirseniz , Depolayabileceğiniz Seprom Miktarı Artacaktır.

Keyifli Forumlar

10. Teşekkürler forumun acemisiyim kusura bakmayın

Özür dilerim tekrar başkasının konusu altında yazıyorum ama skylabımda endurium ve terbium yok arge yapamazmıyım ilerde

Last edited by moderator: Oct 10, 2015
  11. Duranium üretimi için gerekli onlar olmazsa duranium üretmez promerium üretmez ve sepromda üretmez. Yani birbiriyle bağlantılı hepsi önemli :)

12. bende şu an endurium ve terbium yok skylabda nasıl geliştirme yapıcam ?

13. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Kendi konunuzun altında sorunuzu cevapladım. Lütfen oradan devam edin.

Konuyu açan kişinin konusunu işgal etmeyin.

Keyifli Forumlar

Thread Status:
Not open for further replies.