skylab

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KayıpŞehir tarafından 30 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İlk defa konu açıyorum hatam varsa özür dilerim. Skylab da herhangi bir öğe geliştirirken yeteri kadar enderium yeteri kadar terbium bulunmuyor diyor. Çözümünü bulamadım. Ne yapmam lazım yardım edin.[​IMG]

2. merhaba arkadaşım aynısı bana olmuştu ama çokk konu bakıp modlardan yardım etmesini isteyip bulmuştum bak senin endrium ve terbium üretmiyor prometid rafinerisi duranium rafinesi promerium rafinesi bunları kapat 5 dakka sonra bak üretmeyeçoktan başlamıştır

3. kardeşim prometid ve duranium rafinelerini kapat istenilen diğer maddeler birikecektir
    [​IMG] buradan yapabilirsin

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Ekim 2015
    •*Sehzade*• bunu beğendi.
  4. Merhabalar,

Konuya katkı sunan arkadaşımıza teşekkürler.Başka sorunuz yok ise konuyu kilitleyelim mi?

İyi forumlar

5. Teşekkür ederim

6. Merhabalar,

Bizler sizler için buradayız başka bir konuda tekrar bekleriz gerekli cevaplar verildiğinden dolayı konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.