Skylab

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by xHeLLGamer, Nov 21, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. xHeLLGamer

xHeLLGamer User

skylab ım prometium ,promerium ve duranium üretmiyor artık. lise öğrencisi olduğum için çok giremiyorum ama bu oyunu çok seviyorum.ancak skylab tan credist kasabiliyorum.lütfen yardım edin(he birde ''Duranium rafinesini aktifleştirebilmen için yeteri kadar enerjin yok''diyor)

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Enerji yeterli değil diyorsa , Solar Modülünüzün seviyesi düşük demektir.

Diğer Modüllerin seviyesi Solar Modülün seviyesini geçmemeli. İlk olarak Temel ve Solar Modülü geliştirip , sonra diğerlerini geliştirirseniz bu tür durumlar ile karşılaşmazsınız

Eğer Skylab ' a ait bir resim ekleyebilirseniz , Daha çok yardımcı olabiliriz

İyi Forumlar

3. xHeLLGamer

xHeLLGamer User

anladım.ama solar modülü geliştirmem için prometium gerek ama bende 1 tane bile yok.sorun temel modül ilemi alakalı.he bide solar modül 2. seviye öbürleri 3 ondan heralde.ama yükseltemiyorum

4. Prometium kapalıysa üretim yapmaz. Duranim ve Prometid açıksa onları kapatıp Prometium'u açman gerekiyor.

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Bir resim ekleyebilirseniz daha çok yardımcı oluruz.

Şöyle açıklayayım ;

Prometid Rafinerisi Üretim Yapabilmek İçin ; Prometium ve Endurium ' a ihtiyaç duyar
    Duranium Rafinerisi Üretim Yapabilmek İçin ; Endurium ve Terbium ' a ihtiyaç duyar
    Promerium Rafinerisi Üretim Yapabilmek İçin ; Prometid , Duranium ve Xeno Modül ' e ihtiyaç duyar
    Seprom Rafinerisi Üretim Yapabilmek İçin ; Promerium ' a ihtiyaç duyar

Görülebileceği gibi Tüm Rafineriler Birbiri ile bağlantılıdır.

Eğer Prometid ve Duranium Rafinerilerini Kapatırsanız ;

Prometium , Endurium ve Terbium Kullanımı durur ve sadece depolanır.

Skylab ' da geliştirme yapabilmek için Bu 3 Hammaddeye gerek vardır.

Prometid ve Duranium Rafinerilerini kapatın. Bu sayede 3 Hammaddeyi depoladıktan sonra Geliştirme yapabilirsiniz.
    Ayrıca bu iki konu ile Skylab hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar

6. xHeLLGamer

xHeLLGamer User

[​IMG] tamam prometium üretiyorum ve duranium ve prometid i kapadım.ama promerium hala üretemiyorum.duranium gerekli onun içinde.resim oldumu acaba bişeyler yaptım ama.solar modülü yükseltmek tek yol.sağolun gerisi bende

7. Resim olmamış.

Solar modülü geliştirince rafinerleri tekrar açar promerium üretirsin.

Thread Status:
Not open for further replies.