Skylab

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *NE*BAKTIN*YEĞEN tarafından 15 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG] Arkadaşlar benim skylabım bu şekilde kaldı prometium üretemiyorum. Nasıl Düzeltebilirim bilgisi olan var mı?(Resmi Yükleyemedim O konuylada ilgili bilgisi olan var mı :) )

Son düzenlenen: 15 May 2018
  2. titans___

titans___ User

prometidi kapat o kendi üretir düzelince açcan promeriumuda kapatabilirsin egoist olmassan her şeyi görürsün hep bana demede bu da hayat dersi olsun heop sana olmaz gerçi ben de konu dışı yazyom da bu saatde

3. seprom hariç hepsini aynı seviyeye getir düzelir

4. DraydiBoy

DraydiBoy User

prometium toplayıcısına tıkla orada %12 daha fazla toplasın diye bir şey var onu krediyle al 20-30 tane o arttırır diye düşünüyorum.

5. Sağ taraftakilerin seviyeleri soldakilerden yüksek olduğu için ana maddeleri yetiştiremiyor. 2 önerim var;
    1- Sağ tarafı kapatın. sol taraf çalışsın depo dolsun. (Bu kısa vadeli)
    2- (Önerilen) Tüm modülleri aynı seviyeye getirin.

6. Merhaba,

Sağ tarafı tamamen kapatmanızı tavsiye ederim çünkü prometid ve promerium rafinereleri prometiuma ihtiyaç duymaktadır.

İyi forumlar..

7. ilk 3 taşları geliştirin sonra prometid ve duranima geçerseniz yanlıs geliştirme sonuçu böyle olur

8. Cevaplarınız için çok teşşekkür ederim sağ olun :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.