Skylab

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve $cøƦριøπ_εχø†ικ_V!P™ tarafından 19 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arge için seprom gerekiyor skylabda gelene kadar gemimdeki sepromu skylaba atmak istiyorum ama eskisi gibi atılmıyor kapalı neden ?

2. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

BUG kullanımları mevcut olduğu için bu özellik kaldırıldı. Sorun yaratmayacak olsa getirirler geri ama mağlesef sorun yaratıyor.

İyi Forumlar.

3. jupiter adminin konusuna bi mesaj attım bu konuyu bi incelermisiniz ?

4. teşekkür ederim ozamn seprom doluçak öyle arge yapıçaz tüh :( sabırsızım adminim :))

5. Biraz sabır :)

6. *Soulfly*

*Soulfly* User

bug kullanımları oyunun genelinde de var. oyunuda kapatın o zamansa.

7. Hilenin önü almayıpda oyun içi varyasyonları kapatmak yada kısıtlamak ne kadar akılcı ve oyun geleceği için sıkınlı bir durum.

8. Biraz katılır gibiyim sana :D

9. Katil_10

Katil_10 User

Mükemmel bir cevap... Alkışlıyorum sizi... :) Hilenin önünü kesemiyorlar ya da ......... neyse :) Oyun varyasyonlarını sormadan kapatıyorlar... Bunun hakkında bir oylama yapıldı mı ?

Bu arada halen seprom bugu yapılıyor demek ki :D

Adam lazer güdümlü bomba gibi hedefi tam isabet vurmuş. Alkışlamak düşe bize de.

Bir alkış daha.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.