skylab

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by DominatingPerson, Sep 26, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Merhabalar

şu şekilde bir skylab'e sahibim geliştirmeler vs açısından.

Prometium üretemiyorum acaba sebebi nedir ? Nerede yanlış yapmışım ? Yardımcı olursanız sevinirim.

Edit : [​IMG] bu da prometium verimlilik bölümü. Bilgilendirme için ihtiyaç duyulursa diye.

Last edited by moderator: Sep 26, 2018
  2. Site içinde link paylaşımı yasak resmi doğrudan mesajına at. İmage url kısmına yükleme yaptığın sitede sana paylaşman için verilen urlyi yapıştır.Soruna gelirsek prometium 0 gözüküyor prometium kullanan modülleri bir süre kapat. Biraz dolduktan sonra açarsın eğer prometium üretimin ekside değilse muhtemelen üretir.Dikkat et promedit falan da üretmiyor şu an %0 gösteriyor.

DominatingPerson and VALEYARD like this.
  3. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Öncelikle forumda tamamen büyük harflerle konu başlığı açmak ve foruma forum içi dahil link atmak yasaktır. Lütfen dikkat ediniz.

Resim eklemeyi bilmiyorsanız buradaki bağlantıya bakınız.

Prometium için sağ taraftaki modüllerin(Prometid, Duranium, Promerium) hepsini kapatın. Prometium biriktikten sonra tekrar açınız.

İyi forumlar.

DominatingPerson likes this.
  4. Valla resmi sürükleyip atayım dedim ama olmadığı için bu şekilde denedim uyarı için teşekkür ederim. Tavsiyeyi deneyeceğim.

Tamamdır başka bir sorunum olduğunda bu şekilde hallederim. Öneriyi deneyeceğim teşekkür ederim.

Default001.ini and VALEYARD like this.
Thread Status:
Not open for further replies.