Skylab

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve hexaptica tarafından 25 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. hexaptica

hexaptica User

Kaç Gündür Beklememe ve prometium ünitesinin 20 lvl olmasına rağmen henüz hala sayısı artmamakta [​IMG]

2. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Prometid Rafinerisi sürekli çalıştığı için üretilen prometium direkt olarak prometide dönüşmektedir. Size tavsiyem bir süre Prometid Rafinerisini devre dışı bırakarak Prometium'larınızı arttırabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. prometidve duranium u kapat düzelir.

4. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Konuya skylab'ının ekran görüntüsünü alıp eklersen daha iyi yardım alabilirsin.

Tahminen seviye dengesizliği yapmışsın ve bir birini dengelemeye yetmiyor.

5. Verimlilik robotu al.

6. gerek yok zaten hiçbşeyi kapatma kalsın oyle sayısı senin oyununu etkilemez. o hem üretiyor hem tüketiyor takılacak bi konu değil endişelenmene gerk yok.

7. VUSLAT25

VUSLAT25 User

Sepromun artmamasından şikayetçisin sanırım.Ekran görüntüsünden anladığım kadarıyla seprom rafinerisini 13.cü seviyeden 14.cü seviyeye çıkarmak için yükseltmeye basmışsın.Yükseltme yapılan hiç bir rafineri üretim yapmaz.yükseltme bittiğinde sen yeniden yükseltmeye basıncaya kadar üretim yapacaktır.Yükseltmeye bastığın anda üretim yeniden duracaktır.Umarım anlatabilmişimdir.İyi forumlar...