Skylab

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve TALIPHAN tarafından 28 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. TALIPHAN

TALIPHAN User

Merhabalar,
    benım tüm skylab 20 lvl , promerium 19 seprom 18 lvl , bunları geliştiricem ancak depo modulu , solar modül ve temel modül çalısmıyor kapalı 3 gündür aynı , şuan gelişen birşeyde yok. Sol alttaki işaret sönük , kapalı durumda ancak tekrar bastıgımda acılmıyor , promerium 99 bin dolu hali ama 45 bin kadar kaldı , bunları tekrar nasıl acıcam skylab hammaddeleri bitmeden. Supporta bildirmeli miyim ?

2. Merhaba,

Değerli oyuncu depo modülü , solar modül ve temel modül hep çalışmaktadır.
    Diğer modülleri açıp kapatılabilir ama bu modüller hep açıktır.
    Sizden resim atmanızı istiyeceğim.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  3. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Kendiliğinden kapanmaz ama tahminen skylab'ın bir yerlerinde geliştirme yaparken seviye hataları yaptınız. Daha iyi yardım alabilmek için .Master. modumuzun dediği gibi skylab'ın ekran görüntüsünü alıp konuya ekleyin.

.Paradoks. ve Deleted member 265407 bunu beğendi.
  4. TALIPHAN

TALIPHAN User

Umarım bu resimler yardımcı olur , cevaplar için teşekkürler.

5. Anxiety

Anxiety Guest

Merhaba,

Ya ekran görüntüsü yüklerken hata yaptınız ya da resminizi yüklediğiniz sitede bir sorun mevcut. Lütfen yüklediğiniz siteyi değiştirerek mesajınızı tekrar düzenleyin çünkü resim gözükmemekte. Mesajınıza nasıl resim ekleyeceğinizi unutmuş/bilmiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

Ek olarak Solar Modülünüzün seviyesinin de 20 olmasına dikkat ediniz.

İyi forumlar.

6. TALIPHAN

TALIPHAN User

Aynı resimleri bu sefer foruma yüklemedim linkini atıyorum burdan kesin görürsünüz cevaplar için şimdiden teşekkürler

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Eylül 2019
  7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Forumda link paylaşımı yasak olduğu nedeni ile mesajınızı düzenleyerek resimleri ekledim.

Bahsettiğiniz gibi Solar, Depo ve Temel modüllerin çalışmaması gibi bir durum bulunmamaktadır. Bu modüllerin kapatılması mümkün değildir. Bu nedenle içiniz rahat olabilir.

İyi forumlar.

8. TALIPHAN

TALIPHAN User

Promerium , prometium , endrium ve teribyum miktarına bakın azalıyor , neden 3 gündür artmıyor peki

9. Tata

Tata User

üstad soldaki madenler birleşip sağdakileri besler sağdakileri kapat birikir madenin. yani kısacası sağdakiler çekiyor kapat onları birikir

.Paradoks. bunu beğendi.
  10. Armitage

Armitage User

Sepromu kapatirsan Promerium birikir. Prometid le Duranium kapatirsan ilk 3 tastan birikir.

11. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

İlk olarak gözüme takılan Promerium Rafinerisi ve Xeno Modülü arasındaki seviye farkı oldu. İlk fırsatta Promerium Rafinerisini de 20 seviye yaparsanız daha iyi verim alırsınız. Tâbi ki sağ taraftakilerin hepsini belli bir süre ile kapatırsanız Prometium, Endurium ve Terbium toplayıcıları daha verimli çalışacaktır. Ayrıca Prometium , Endurium ve Terbium toplayıcılarını açtığınızda pencerenin en sağında Verimlilik yazan bir kısım var. Oraya tıklayıp ister kredili ister uridium ile satılan robotlardan alabilirsiniz. Ben gerekirse 12 tane kredi ile alınandan alıyorum. Sağ taraftakileri komple 2 gün filan kapatıp Verimlilik kısmından robot alırsanız toplayıcılar daha hızlı birikim sağlar. :)

.Paradoks. bunu beğendi.