SkyLab

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve _warmiii_ tarafından 3 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _warmiii_

_warmiii_ User

Herkese iyi oyunlar;
    Hemen hemen bir haftadır, skylabdan gemiye madde yolladığım da "Yeterli yer bulunmuyor." Uyarısı alıyorum. 1 madde dahi yollasam aynı uyarıyı alıyorum. Bu sorun sadece bende mi var , yoksa farkına varmadığım bir değişiklik mi oldu ?

»»»ΚΛΜΨΚΛƵΣ«««

Son düzenlenen: 3 Kasım 2019
  2. ateistkeci

ateistkeci User

Selamlar :)

Daha önce çoğu yerde söylendiği gibi geminde bulunan İzokronat ambarda yer kaplıyor olarak gözükmekte,

Tüm izokronatlarını yükseltme hızlandırmak için kullanarak sorunu çözebilirsin :)

3. _warmiii_

_warmiii_ User

Dediğinizi yaptım 4saatlik bir birleştirme emri girdim ancak hızlandır göremedim. Sanırım yetersiz olduğu için ekranima düşmedi. Ara sıra bakıp ekrana düşmesini beklemeliyim. Doğru mudur üstadım ?
    Dediğinizi yaptım 4saatlik bir birleştirme emri girdim ancak hızlandır göremedim. Sanırım yetersiz olduğu için ekranima düşmedi. Ara sıra bakıp ekrana düşmesini beklemeliyim. Doğru mudur üstadım ?

böyle birşey yok . Sıfırlamak imkansız gibi birşey , ben para veriyorum bu oyuna ama bigpoint benim gemimi hangar açısından kısıtlıyor. Bunu iletin lutfen

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Kasım 2019
  4. ateistkeci

ateistkeci User

Yarın gelecek olan güncelleme ile durumun düzelmesini umuyorum

Alpha admin güncelleme notları kısmında yarın bir bakım olacağını belirtmişti :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Kasım 2019
  5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bu konu ile ilgili yapılan duyuruya buradan ulaşabilirsiniz.

Lütfen tekrar kontrol ediniz, geliştirme devam ederken ilgili öğe seçili olduğunda "atla" yazısına tıklayarak elinizdeki İzokranatları harcayabilirsiniz.

İyi forumlar.

6. _warmiii_

_warmiii_ User

Bugün itibariyle düzeldi. İyi çalışmalar. Konuyu silebilirsiniz.

7. Regulus

Regulus Guest

Merhaba,

Konuyu silmek yerine kilitleyebiliriz. Bu yolla oyuncularımızın benzer problemler yaşadığı vakit konu üzerinden bilgi sağlayabilirler.
    İsteğiniz üzerine konuyu kilitlemiş bulunmaktayım.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.