Skylab

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yasin9396 tarafından 15 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yasin9396

yasin9396 User

Skylab da gemime hammadde sevkiyatı yapıyorum yaklaşık 8200 promerium atıyorum. ve hemen hemen 16 saat 30 dakika falan sürüyor. Promerium üretimim saatte 1115 olmasına rağmen bu 16 saatlik süre sonunda attığım hammaddeyi hayli hayli doldurması gerekirken doldurmuyo. Depodaki hammadde sayısı sürekli azalarak gidiyo. hiç doldurmuyo değil az dolduruyor. solar modülüm de 2700/3200 yani onluk da bi sıkıntı yok. yardımcı olabilirseniz sevinirim

2. xXTheMexXx

xXTheMexXx User

Seprom rafinerin açıkmı ? Eğer seprom açıksa yavaş doldurur.

.Paradoks. bunu beğendi.
  3. Sepromu kapat düzelir. Seprom üretiminde promerium yiyor çünkü

4. yasin9396

yasin9396 User

seprom açık ama sepromn deposu full dolu yinede yer mi

5. yasin9396

yasin9396 User

yalan mı söylyom kardeş aha resim burda [​IMG]

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Kasım 2019
  6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Sizden ricam saat gözükecek şekilde 1 saatlik aralıklar ile ekran görüntüleri alabilir misiniz?

İyi forumlar.

7. yasin9396

yasin9396 User

iyi günler.
    Arkadaş son seviye değil falan demiş ama saatlik üretimi 1115 olan bir rafinerinin 8200 promeriumu 7-8 saatte doldurması gerek yanlış değilsem şaşırdığım nokta o . şimdi ss aldım . 1 saat sonra bida alıcam alınca atayım iki ss i .

şu ss i buraya attığımdan beri 600 kadar artmış . yani atalı kaç saat oldu tam hatırlamıyorum ama 2-3 saat oldu en az

Sanırım arkadaşın dediği gibi seprom rafinerinisinin çalışmasıyla alakalı bir durummuş . Sepromun deposu dolu olunca etkilemez dedim anlaşılan boşada olsa çalışıyormuş . Yardım eden tüm arkadaşlara teşekkürler.
    Senide kırdıysam kusura bkma kardeş maksadım o değildi. sende saol

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Kasım 2019
  8. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

.Paradoks. Adminimizin de dediği gibi Birer saat aralık ile SS paylaşmanız durumunda sorunu bulup yardımcı olabiliriz. Alt alta yazmak (flood ) Forum kurallarına aykırıdır. Lütfen Forum kurallarına uyalım aksi takdirde Cezai işlem uygulanabilir.

Ek olarak sizlere yardımcı olmak isteyen ANCESTRAL arkadaşımıza Sert çıkışıp sonradan TATLIYA BAĞLADIĞINIZ için Teşekkür ederim. Herşey tamir edilebilir ama kalp ?

İyi forumlar.

9. yasin9396

yasin9396 User

söylencek çok şey varda muhabbeti uzatmaya gerek yok ben üstüme düşeni yaptım. konu kilitlenebilir.

10. Merhaba,

Değerli oyunu isteğiniz üzere konuyu kilitliyorum.

İyi formlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.