Skylab

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ◐•тєямιηαтöя•◑ tarafından 12 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar, benim skylab temel modül 13, depo ve solar modül 12; prometium, endurium ve terbium 11, prometid, duranium, promerium ve xenomit 10. Seprom kaç level olursa sıkıntı yaşamam? (Bir yerde görmüştüm mesela temel modül 16 ise prometium şu kadar seprom şu kadar duranium un şu kadar seviye olması daha iyi olur diye bişi görmüştüm öyle bir şey varsa yazın bir sıralama varsa)

Ee cevap yok mu? Mesela atıyorum Temel modül prometium endurium terbiumdan 1 seviye fazla solar modülden 2 seviye fazla solar modül depodan 1 level fazla gibi bir sıralama yok mu?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Haziran 2014
  2. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Ben şöyle 20 yaptım. Örneğin Temel modül 15 Depo ve Solar Modülü 14 iken diğer modüller 13. Yani diğerlerine enerji veya seviye atlatmada sıkıntı yaşamayacağın şekilde devam et. Kolay gelsin.

3. Merhaba ,

Skylab'ınızın resmini konuya ekleyebilirseniz son durumuna göre bir seviye gelişim tablosu çıkarabilirim. Fakat buradan düz yazdığımda anlaşılmayabilir. :)

İyi forumlar.

4. Ben anlarım modum. Mesela şöyle istiyorum temel modülü 15 yap solar 15 depo 14 diğerleri 13 filan gibisinden. Öyle yazarsanız anlarım ben.

Bir zahmet cevap yazsanız! :mad:

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Haziran 2014
  5. Merhaba ,

O zaman bir konu için hazırladığımı değiştirmeden atayım. Eğer mantığı anlarsanız zaten gerisi gelecektir.

Temel Modül > 11. seviye

Solar ve Depo modülleri > 10. seviye

Prometium - Endrium ve Terbium > 9. seviye

Prometid - Duranium > 8. seviye

Promerium - Xeno modül > 7. seviye

Seprom > 6. seviye

İyi forumlar.

6. Sonunda yazdınız, teşekkürler :D Aradığım buydu :)

7. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Gerekli cevaplar verdilği üzere kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.