*Skylab

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve asdapam tarafından 27 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. asdapam

asdapam User

Skylabtaki saat başına üretimi gösteren tablo lazım bana veya o olmassa şöyle diyeyim 3k ambarım var 6 saate bir alıyorum bir daha dolması için seviyesinin kaç olması lazım (promerium)

Not:Saat başına üretimi her 2 ihtimaldede verirseniz sevinirim

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Saat başı üretim miktarını gösteren bir tablo bizde yok eğerki supporta yazarsanız onlarda varsa size iletebilirler.

20 seviye bir Seprom rafinerisi saat başı 189 seprom üretmektedir.

Konuyu yeni başlayanlar kısmına taşıyorum daha detaylı bilgisi olan varsa yazabilir.

3. asdapam

asdapam User

Olay şurda 6 saate bir 3k promerium gerekiyor böyle bir şey hangi seviyede olur veya olurmu

Not:çok eski bir forum da gördüm ama çok eski olduğu için resim açılmıyordu (saat başına üretim)

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Sizin için bir tablo buldum fakat tam net bir pixele sahip olmadığı için net değildi daha sonra yapancı bir forumdan işinize yarayacağını düşündüğüm aynı içerik ve saatlik üretime ait bir tablo denk geldi umarım işinize yarar saatlik üretim production/h olarak göztermektedir.
    LÜTFEN RESİM ÜZERİNE TIKLAYIN.

asdapam bunu beğendi.
  5. asdapam

asdapam User

Gerçekten çok ama çok teşekürler gerçekten ilgilenen ve cevap verebilen bir forum

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Elimizden geldiği kadar mesajlarınızı boş çevirmemek için çabalıyoruz biz teşekür ederiz iyi oyunlar dilerim.

7. asdfgasf

asdfgasf User

Bende bir resim atayım türkçesini eski forumda buldum...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.