skylab

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -ЄSĈÂPЄ^ЧЧ^- tarafından 2 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sklabdan 4300 promerium gonderiyorum daha az geliyor 1000 civari geliyor. cep teelden oyuna girip sadevesevkiyat yapiyorum son 2sevkiyatta 6000 promerium uctu .buna cozum istiyorum

telden girdigim icin imla hatasi olabilir

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Temmuz 2014
  2. Merhaba ,

Gemi ambarınız ne kadar ? Ayrıca skylab'ınızdaki mevcut Promerium ne kadar ? Bunlara dikkat ediniz. Eğer yolladığınızdan az geliyorsa skylab'ta az olduğu içindir.

Yani 3000 tane yollamak istiyorsunu ama skylab'ta 1200 tane var o zaman 1200 tane yolllayacaktır.

İyi forumlar.

3. hammaddeleri sattıkça hammadde fiyatı artıyomu yada nasıl hammadde fiyatını arttırcaz? skylab seviyelerini çoğalttıkça ana geminin ordan satarken daha pahalıya satılıyo mu? nasıl daha pahalıya satcaz?

4. Prophecy

Prophecy User

hammaddenin belirli bir tane fiyatı vardır şeref puanına göre biraz artabiliyor

5. winexam

winexam User

burdan silahlara veya zirhlara nasil guc bsiliyor acaba ?

6. 500.000 şeref puanına kadar artar yanlış hatırlamıyorsam promerium her 1000 şerefte bir tanesinin fiyatı 1 kredi artıyor max 1 promerium 1000 c olur tabi korsan haritasında biraz daha fazla eder kalkan,roket vb beslemek için oyun ekranındaki zenginleştirme menüsünü aç basmak istediğin taşı mesela lazere basacaksan lazere sürükle miktarını seç güncelleye tıkla

winexam bunu beğendi.
  7. Merhaba ,

1. Prometid: 1 Birim 10 atış için lazer veya roketlerde atış gücünü % 15 artırır.
    2. Duranium: 1 Birim 10 dakika için, kalkan veya hız jeneratörlerini % 10 güçlendirir.
    3. Promerium: 1 Birim 10 atış gücünü % 30 veya 10 dakika jeneratör gücünü % 20 artırır.
    4.Seprom: 1 Birim 10 atış gücünü % 60 veya 10 dakika jeneratör gücünü % 40 artırır.

Umarım yardımı olur.

İyi forumlar.

winexam bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.