SKYLAB

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve (¯`•´¯)angel(¯`•´¯) tarafından 14 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. skylaba hammedde gönderemiyorum sevkiyat modülünde sadece gemiye sevkiyat açık,skylaba sevkiyat nasıl yapacağım yardım lütfen

2. Merhaba ,

İlerleyen zamanlarda ne olur bunu şimdiden bilemeyiz fakat kısa zaman önce kaldırıldı. Sadece skylab'tan gemiye gönderilebiliyor. Gemi'den skylab'a gönderme kapatıldı.

Buradaki duyuruyu incelerseniz yardımı olacaktır.

İyi forumlar.

3. teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz, ama skylabda xenomit yok ben onu nasıl elde edebilirim?

4. Merhaba ,

Rica ederim. Skylab'ta xenomit üretimi zaten gözükmez yani birikmez. Fakat seviylerde sıkıntılar varsa yetersiz kalabilir.

Eğer skylab'ınıza girip resmini çektikten sonra gerekli düzenlemeleri yapıp ücretsiz resim yükleme sitelerinden birisine yükledikten sonra doğrudan erişim link'i ile konuya eklerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.

Böyle bir resim çekip yükleyebilirsiniz. Genel olarak seviyelere göre önerilerimiz olabilir.

İyi forumlar.

5. verdiğiniz bilgiler yeterli yardımınız için teşekkürler

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konuya gerekli cevap verilmiştir başka sorunlarınız olursa lütfen sorunuz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.