SKYLAB

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Enesss_52 tarafından 15 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Enesss_52

Enesss_52 User

Arkadaşlar benim Endurium toplayıcı enerji gücü 0 Bende enduriumda 0 Solar modülünü geliştirmek için 7 bin endurium istiyor nasıl olacak sevkiyat modülündende o Ok gibi şeyde dönmüyor yardımcı olurmusunuz

2. Merhaba Dostum ;

Öncelikle sanırım oyuna yeni başlamışsın bu konuları bir incele

http://tr.board.bigpoint.com/darkorbit/showthread.php?t=186971

http://tr.board.bigpoint.com/darkorbit/showthread.php?t=187030

İkinci olarak enerjinin bitme sebebi , Solar modülünün ürettiği enerjinin yetmemesi buda ancak solar modülünün level ' i düşük kaldığında gerçekleşir

Skylab üzerinde her birimin kullandığı enerji miktarı yazar ancak yine de herşeyden önce solar modülü geliştirmek senin yararına olur.

Bu arada yorumumu düzenliyorum

Gemiden Skylab ' a aktarım kaldırılmış bu nedenle , Aktarım yapmak yerine duranium ve prometid modüllerini kapatırsan bu sayede endurium üretici için gerekli enerji olacaktır.

Modülü nasıl kapatacağını soruyorsan üzerine tıkladığında , sol alt köşede televizyon kumandalarında ki açma kapama tuşunun simgesine benzeyen bir simge var . O Yeşil renktedir. Ona tıklarsanız kapatılır.

Yeteri kadar endurium ürettiğinizde solar modülünüzü geliştirin daha sonra kapattığınız modülleri tekrar açarsınız

İyi oyunlar

Son düzenlenen: 15 Ağustos 2014
    Enesss_52 bunu beğendi.
  3. Nefes

Nefes User

Merhaba

Açıklamış olduğunuz için teşekkürler yanlız sizi uyarıyorum link paylaşımı bir daha yapmayınız yeni formumuzda da açıklamalı olarak konular mevcuttur soru soran üyelerimizin biraz araştırma yaparak eğer konu eksik ise sormalarını rica ediyoruz.
    S.S.S. : SKYLAB Görsel Anlatım
    S.S.S. : Skylab

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.