skylab

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Vermiycek147 tarafından 7 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Skylab da Prometid ve duranium toplayıcısını nasıl açabilirim

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Toplayıcı/Rafinerilerim üretim yapmıyor ne yapmalıyım?
    Aktif dışımı kontrol ediniz açma,kapama düğmesi kırmızı ise kapalıdır aktif ediniz.Aktif etmek istediğinizde enerji yok uyarısı veriyorsa elektirik üretimiz az demektir.
    Kapalı [​IMG] /Açık [​IMG]

Alıntıdır.

Açıklayıcı olmuştur umarım.

İyi forumlar

3. Merhaba ,

İlave olarak skylab kısmına giriş yaptıktan sonra ekran görüntüsü alıp gereksiz kısımları çıkardıktan sonra kayıt edin. Ücretsiz resim yükleme sitelerinden birine yükleyip size verilen direkt yada doğrudan erişim link'i ile konuya eklerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.

İyi forumlar.

4. nuritur

nuritur User

kardeş benim skaybede prometium yok nasıl yaparım prometium 0 adet var

s.a benim prometiumum yok nasıl ublurum nasıl

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Ekim 2014
  5. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Öncelikle alt alta emsaj yazmayınız,bu işleminizi hızlandırmaz ve forum kurallarınca yasaktır. Prometium toplaycısını kısa süreliğine kapatarak, üretimi arttırabilirsiniz Ayrıca skylabın sol kısmındaki toplayıcıları sağ kısımdan 2-3 level yüksek tutunuzki giren-çıkan sisteminde biraz fazla kalıp biriksin.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.