Skylab

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kralithos tarafından 19 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kralithos

kralithos User

arkadaşlar skylab da günde 50 m kasanlar varmış bunu nasıl yapıyolar gerçekten çok merak ediyorum lütfen bi yardım edin

2. SORRYAGA

SORRYAGA User

Arkadaşım skylabtan bahsedildiği gibi 50 m kazanmak istiyorsan sana bir taktik söyleyeyim.Mesela bende Citadel+ vip var.Bu şekilde 9 bin ambara sahip olurum.Arge ve peti de işin içine katarsak ambarı daha da arttırabiliriz ama şu an onları yok sayıyorum. Pvp de kutu toplayarak saatte 2500-3000 uridium birktiriyorum.Skylabtan hemen yolla(1250 uridium vip için 1187 olması lazım )seçeneğini kullanıp 1 satte 2 kere 9 bin promerium gönderebilirim.Bende promerium 571 e satılıyor.2 kez 9 bin gönderdiğimde 1 saat sonunda 18.000*571=10.278.000 kredi ediyor.Benim şeref puanım az olduğu için anlattığım yöntemle bu kadar kazanabilirim.Daha fazla şerefi olan oyuncular daha fazla kazanabilir.Ayrıca daha fazla kutu toplayarak ve skylabta promerium seviyeni arttırarak daha çok hammadde gönderme işlemi yapılabilir.Burada önemli olan ambarın ve skylab seviyen...

3. kralithos

kralithos User

yardımın için teşekkürler hayırlısıyla bi citadel alıyım öyle yapıcam şimdi vengeance ben aegise biriktiriyodum ama şimdi citadele biriktiricem benim şeref puanıda az onuda yükseltince kasıcam şimdi az az yolıyabiliyom :)

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bence şuanki amacınızdan çıkmayınız neye ne kadar ihtiyacınız var bir tahlil ediniz ve ona göre karar veriniz bence petiniz varsa ve crediye çok ihtiyacınız varsa ticaret modülü alarak cubi haritasında yada uber haritasında çıkan çöpleri toplayıp satabilirsiniz ve ihaleden çöp desteği de alarak daha fazla çöp elde ederek credinizi arttırabilirsiniz bence iyi karar veriniz.

takemyhard bunu beğendi.
  5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Uridium ile hızlı yolla yaparakta ulaşılabilir bu miktara.Citadelin deposu büyük ancak vip vs etkenlerle 10.000 üzeri ambar yapılabiliyor.Bu şekildede kasılabilir.

İyi forumlar

6. SORRYAGA

SORRYAGA User

Yardımcı olabildiğime sevindim yalnız ben sadece sana kasılabilecek bir yol gösterdim illa bunu uygula demiyorum yanlış anlaşılma olmasın.Ayrıca modun da dediği gibi petin varsa pete ticaret modülü alıp hammaddeleri daha yüksek bir fiyata satabilirsin...

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba ,

İlave olarak hammaddelerinizi 5-2 istasyonunda normal istasyonlara nazaran biraz daha fazla kredi karşılığında satabilirsiniz.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.