skylab

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve jijibiji1 tarafından 28 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. jijibiji1

jijibiji1 User

Merhaba Arkadaşlar Benim skylabdaki premetium 0 gozukuyo ve hic bi üretim yapamiyorum bunu düzeltmenin yolu varmı enerjiside 0 gozukuyo

2. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Skylabınızın resmini atabilirseniz size daha kesin bir yol önerebiliriz. Başlıca hatalar şunlardır ;

1. Sağ taraftaki rafinerilerin seviyesi sol taraftaki toplayıcıların seviyesinden büyük ise üretilen mal ile giren mal fakrı oluşur bu yüzden birikim yapmaz.
    2. Prometium toplayıcısını kapatmış olabilirsiniz. Skylab girerek bu toplayıcıya tıklayıp açılan küçük ekranın sol alt kısmındaki power tuşu kırmızı olabilir, oraya tekrar tıklayarak aktif ediniz. Yeşil gözükmesi gerekir.

Keyifli Forumlar

3. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Ekran resmini eklerseniz size daha rahat yardımcı oluruz ne yapmanız gerektiğinde tahmini cevaplardan daha iyi olur. ;)
    Papatya moduma ek olarak, skylab hakkında ayrıntılı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Keyifli Forumlar

4. jijibiji1

jijibiji1 User

ya elimde resim varda ekliyemedim

5. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar

Forumumuzda sözle anlatamadığımız yerlerde resim kullanmamız gerekiyor.Basit şekilde sizlere forumumuzda nasıl mesajımıza resim ekleyebiliriz onu anlatıcam.

1-İlk olarak resim çekmek istediğimiz ekranı açıyoruz.Örnek olarak skylabınızın resmini çekecekseniz ekranda skylabı açıyorsunuz.

2-Ardından klavyenizdeki Print Screen tuşu her klavyede isimde küçük farklılıklar olabilir.Bu tuşu bulup bir kez basıyoruz.

3-Ardından paint dosyamızı açıyoruz ve mousemizden sağ tuşuna basıp yapıştır diyoruz.

4-Ve resmimizi masaüstüne kayıt ediyoruz.

5-Ardından BURAYA giriyoruz.

6- Dosya Seç kısmından masaüstüne kaydettiğimiz resmi seçip , yükle diyoruz.

7-Doğrudan Erişim linkini kopyalıyoruz.

8-Mesaj yazma kutusunun üstünde Resim kutucuğunu seçiyoruz. Doğrudan Linki yazıyoruz ve ekle ye basıyoruz.

Keyifli Forumlar

6. jijibiji1

jijibiji1 User

resim bu şimdi burda premetium 0 bide prometid sıfır bunları nasıl yukselte bilirim

7. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Prometium üretimi kapalı olduğundan dolayı prometid üretemiyorsunuz.

Keyifli Forumlar

8. jijibiji1

jijibiji1 User

prometium üretimi geri nasıl acarım

9. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Prometium yazısının üzerine tıklayın açılan küçük pencereden sol alt tarafta kırmızı şekilde kapatma düğmesi var onu yeşil olacak şekilde bir defa üzerine tıklayın.

Keyifli Forumlar

10. jijibiji1

jijibiji1 User

tamam aktif oldu da bu kendı kendıne uretim yaparmı

tamam sagol oldu konuyu kilitliye bilirsiniz

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Kasım 2014
  11. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Lütfen üst üste mesaj yazmayınız.

Forum kuralları gereği kural dışı sayılır.Eklemek istediğiniz birşey olursa düzenle diyerek mesajınıza ekleyebilirsiniz.

Üst üste yazdığınız mesajlar düzeltilmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.