skylab

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kralithos tarafından 27 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kralithos

kralithos User

benim promerium fullenince skylab çalışmayı durdurdu hiçbiri 1 haftadan beri 1 bile artmadı sepromda full yardım lütfen hiçbişey yükselmiyo :(

2. Merhaba,

Eğer depo modülünüz fullendiyse daha dolması mümkün değildir. Skylab içerisinde bütün sistem seprom'a kadar çalışır. Seprom üretimi durunca promerium fullenir. Promerium fullenince prometid ve duranium fullenir. Onlar fullendiği zaman da prometium enderium ve terbium fullenir. En sonunda sistem durmuş olur.
    İyi Forumlar.

.SİHİRBaZ. bunu beğendi.
  3. kralithos

kralithos User

ama benim seprom ve promerium full sadece prometid ve duraniumda 1 haftadır hiç değişim olmadı bence bi hata var resim nasıl atıldığını bilsem atardım

4. Merhaba ,

Skylab bölümüne girip ekran görüntüsünü çekip konuya eklerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.

Mesajıma Nasıl Resim Eklerim

İlgili konuyu incelerseniz yardımı olacaktır.

İyi forumlar.

5. kralithos

kralithos User

işte bu tam 1 haftadır aynı
    buda 2-3 dk sonra yenilenerek çekilmiş görüntü yardım lütfen

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Aralık 2014
  6. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Sağ taraftaki Prometid, Duranium, Promerium, Xeno modülü ve Seprom rafinerlerinin üretimini durdurunuz.

Keyifli Forumlar

7. kralithos

kralithos User

Teşekkürler düzeldide peki her seprom ve promerium fullendiğinde bunu yapmak zorunda mıyım ??

8. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Evet yapmak zorundasız. Ama skylab gelişim evresinde doğru orantılı bir şekilde geliştirirseniz buna gerek kalmaz çünkü Prometid, Duranium, Promerium, Xeno modülü ve Seprom rafinerlerinin gelişim zamanları Prometium, Endrium ve Terbium'a nazaran daha uzun sürmektedir.

Keyifli Forumlar

9. kralithos

kralithos User

doğru orantılı derken hepsini 3 sonra hepsini 4 gibimi ?

10. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Evet hepsini aynı anda geliştirmelerini başlayın.

Keyifli Forumlar

11. kralithos

kralithos User

tamam verdiğiniz cevaplar için teşkkürler.Konu kilitlenebilir.

12. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Rica ederiz. Konunun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.