skylabb endurium çalışmıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SPEED147896321 tarafından 28 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. skylabb endrurium çalışmıyor hepsi 7 level neden üretim yapmıyor ve birkaç kez güncelledi birkaç kezde endurium aktif dışı dırakıp geri aktifleştirdim aama aynı yardım

2. Skylab'a gir prometid ( pembe ) ve duranium ( yeşil ) taşlarının sistemini geçici süreliğine kapat endurium modu kendine gelicektir.Daha sonra tabi geliştirmeye devam et skylab önemli.Hadi bakalım

3. kaç saat mesela devre dışı bırakim

4. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Depo dolana kadar çalıştırma sonra hepsine level atlat seviye 15'e kadar hepsi gelemeden bir işine yaramaz. Depo biriktikçe level atlat taki hepsi 15 ve üzerine çıkana kadar. Not: Temel modül bütün modüllerden 1 önce ilerlemeli mesela diğer modüller 8 ise temel modül 9 olamalı ki hepsine level atlatmak için temel modülün bitmesini bekleme. Kolay gelsin.

5. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Konu hakında cevap yazan arkadaşlara teşekürlerimi sunarım kilitlenebilir

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.