Skylabdaki Seprom Deposu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _____C★__ÂKıиCI★ߣЧI tarafından 3 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Skylab daki seprom deposunu büyültme gibi bir imkan varmıdır bunla ilgili bir çalışma varmıdır eğer yoksa bence olmalı malum tr1 deki iç savaşlar dış şirket savaşı derken seprom yetmiyor bunla ilgili bir çalışma süper olurdu Saygılarımla...

2. Katılıyorum çok iyi bir fikir.

3. Evet kesinlikle seprom zaten zor doluyor.Eğer bu olmassa şu fikire baksınlar be abi.
    Ya seprom deposu gelişsin çoğalsın ya da prometid terbium endrium gibi verimlilik olsun 1 tanesi 10000 credi olsun(eğer kredi miktarı az olursa kabul etceklerini sanmam) bide uriyle almak isteyenler 100 uri olsun ama kimse uriyle almaz gliba.
    Fikirlerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar ben ayrıntılı olarak bi anket yaptım desteklerinizi buradan sürdürebilirsiniz.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 May 2014
  4. Merhaba ,

Tek başına seprom deposunu arttırmazlar. Bu nedenle desteklerinizi Buradaki konudan devam ettirebilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.