skylab'de xenomit eksikliği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DominatingPerson tarafından 28 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Daha önce prometium üretemediğim hakkında yardım almak için konu açmıştım. Şimdi bir başka sorum var.

Promerium üretebilmek için gerekli Xenomit'i nasıl üretirim ? (Xeno modülünü açtım bir süre bekledim ancak işe yaramadı.)

Bu da skylab'im.

2. Xenomit herkeste 0 kardeş :) sebebi şu o yeterince üretir hiç o 0 sayısı değişmez üzülme skylabını çözümü çok basit.

En kolay geliştirme şekli her birinin diğerlerinden farklı olması herşey temel modülde bitiyor her zaman ilk o yüksek seviye olmalı 20 ye kadar tabi :D

Örn.

Prometium,Endurium,Terbium -> 13 seviye yap ( hepsi aynı seviye olsun )

Prometid , Duranium -> 12 seviye yap ( İkiside aynı olacak şekilde )

Promerium,Xenomit -> 11 ( Bu ikiside arkadaşlardır :D aynı seviye yap )

Seprom -> 10 ( Bunu şuanlık sabit bırak )

TEMEL MODÜL -> 14 yap ( Bu modül 20 levele kadar hepsinden önce seviye almalıdır )

Solar , Depo modülleri -> 13 ( Prometium,Endurium,Terbium ile geliştir )

Yani uzun lafın kısası kriz şurdan çıkmış.

Sorun 1 -) Prometium 8 Terbium 9 endurium 9 bunları eşitle ve hepsini aynı anda geliştir. ( bu pek sorun sayılmaz )
    Sorun 2 -) Prometium , Endurium , Terbium u Prometid ve Duranium un bir seviye üzerine çıkarmadan açma yani Prometium,Endurium,Terbium u 11 Prometid ve duranium u 10 yapana kadar kapalı kalsın.
    Sorun 3- ) Ana sorun burası Promerium ve xenomit rafinerisinin seviyesi sepromdan az yani yukarda verdiğim rakamlara gelmeden sakın sepromu açma yukarda verdiğim şekilde yaparsan sorun kalmayacaktır.

JUPlTER ve DominatingPerson bunu beğendi.

3. Tamamdır hocam denerim sağolasın yanıt için.

4. Her şey 20 seviyeyken bile xenomid üretilmiyor ona takılma. Promeriumda mı sorun var?

5. ö.d de unutmadan şunu söyleyeyim bodoslama yapma sıra sıra yap yani

prometium,endurium,terbium modüllerini 11 yaparken prometid,duranium u 10 ve sonra

prometium,endurium,terbium modülleri 12 olunca prometid, duranium u 11 yaptıktan sonra promerium ve xenomit i 10 yap öyle öyle git :)

Öyle şey olurmu o üretiliyor da skylab a yansımıyor çünki yeteri kadar üretiliyor :D

6. Promerium, Promedit, Duranium, Seprom modüllerini kapat xenomit üretiminin yine sıfır olduğunu göreceksin. Xenomit doğrudan kullanılıyor. Depoya dolmuyor.

7. Evet öyle garip bir sistem ama pek farkıda yok olsa iyi olurdu mesela sevkiyatlarda bile çünki hedef yardım cpu da kullanılıyor ve mimesis e birazda olsa isabet sağlayabiliyor :D ama yok sağlık olsun 12 yıldır yok yani hep böyle :D :D

8. Keşke olsa açık artırmada da dalga geçer gibi 10 birim satılıyor :)

9. ahhah evet aynen öyle valla :D 10 birimi zaten boss larda veriyor halbuki :D

Default001.ini bunu beğendi.
  10. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

@Twilıght¯-βΣĿĿΛ-¯ üyemize teşekkür ederim. Kendisinin cevabı doğrudur ve verdiyi tavsiye hesabınızın Sklyabını geliştirmeniz için en hızlı yöntemlerden biridir. Ayrıca Prometium, Endurium, Terbium toplayıcıları için resimdeki kısımdan verimliliğinizi artıracak robotlar satın alabilirsiniz. Bu sayede Prometium, Endurium, Terbium toplayıcıların saatlik üretim hızı artacaktır.

İyi forumlar.

11. Tamamdır hocam tekrar teşekkür ederim.

12. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Sayın arkadaşım yardımcı olabildiydek size ne mutlu bize konuyu kilitleyebilirmiyim.

İyi forumlar.

13. Tabii ki. Sakıncası yok benim için. Cevabımı aldım.

14. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Sayın arkadaşım teşekkür ederim isteğiniz üzerine konuyu kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.