skylabım terbium üretmiyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ENES4141 tarafından 14 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ENES4141

ENES4141 User

arkadaşlar skylab terbium üretmiyor neden olabilir promeriumla endrium ful ancak terbium yok o yüzden bütün skylab durdu bi yardım ederseniz sevinirim şimdiden saolun

2. Merhaba,

Ekran resmi eklerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.

İyi Forumlar

3. ENES4141

ENES4141 User

ekran resmi nasıl atabilirim

4. Merhaba ,

Mesajıma Nasıl Resim Eklerim

İlgili konuyu incelerseniz yardımı olacaktır.

İyi forumlar.

5. Büyük ihtimal enerji yetmiyordur, bunun için solar modülünü yükseltmen gerek. Eğer enerji yetiyorda üretmiyorsa daha doğrusu ürettiği taş yetişmiyorsa, terbiumun seviyesi düşüktür.

6. skylabı hala mı bilmeyen var gir skylaba duranium ve prometidi kapat üretmeye başlar

7. ENES4141

ENES4141 User

denedim inşallah olur

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Eylül 2015
  8. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Buradan da gerekli bilgilere sahip olabilirsiniz.

İyi Forumlar.

9. ENES4141

ENES4141 User

herşeyi denedim fakat hala terbium üretemiyorum

resim attım yardımcı olursanız sevinirim

10. Duranium rafinerini kapatıp Prometium, Endrium, Terbium toplayıcılarını ve Solar modülünü geliştirmen gerekiyor. Skylabı geliştirirken soldakilerin seviyesi sağdakilerden yüksek olması gerekiyor.

11. Merhaba ,

Duranium rafinerisi Terbium kullanır. Bir süre kapatırsanız Terbium artar fakat diğerleri azalır. Prometid , Duranium ve Promerium rafinelerini kapatırsanız Prometium , Endruim ile Terbium azalmaz. Ayrıca Seprom'u da kapatın Promerium azalmasın.

Seviyeleri dengeli bir şekilde ayarlamak gerekiyor.

Temel Modül > 9. seviye
    Solar ve Depo modülleri > 8. seviye
    Prometium - Endrium ve Terbium > 7. seviye
    Prometid - Duranium > 6. seviye
    Promerium - Xeno modül > 5. seviye
    Seprom > 4. seviye

İyi forumlar.

12. ENES4141

ENES4141 User

saol teşekkürler

saol teşekkürler

13. Merhaba ,

Rica ederim ayrıca yukarda yazdığımm seviyeler sizin skylap yani Seprom rafinerisine göre yazdım. Temel modül ne kadar hızlı 20 olursa daha sonra Depo ve Solar modülleri o kadar iyi olur. Temel modül her zaman yüksek seviyede Depo ve Solay modül bir alt seviyesinde olması iyi olur. Diğerleri de 1 kademe aşağıda olacak şekilde devam ederse iyi olur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.