SKYLABIMI GELİŞTİRMEDE YANLIŞLIK YAPTIM.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ...{{KoRKuSuZZ}}... tarafından 1 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Skylabımı geliştirmede yanlışlık yaptığım için prometium üretemiyorum Solar modülü geliştirmem gerekiyor. Yeterli enerji olmadığı için. Ve gemiden skylaba hammadde gönderemediğim için skylabı kullanamıyorum. Skylabımın tekrar sıfırlanması veya bana solar modülü geliştirmem için gerekli olan 707 prometiumun gönderilmesini talep ediyorum. Yapabileceğiniz birşey varmı. Dükkana bi seferliğine skylabı sıfırlama gibi bir özellik koymak, herşey olabilir. Oyun hesabıma biraz harcama yaptığım için emeğimin boşa gitmesini ve yeni bi hesap açmak istemiyorum. Biliyosunuz ki skylab herşey için çok önemli.

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Bu konu hakkında lütfen supportta yazın bizim buradan yapabileceğimiz bir şey yok.

Keyifli Forumlar

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Diğer Rafinerileri kapatın ve sadece bir rafineriyi çalıştırın.

Bu şekilde gerekli ham maddeleri elde edene kadar , Rafinerileri tek tek açıp kapatabilirsiniz.

Bu şekilde de enerji yetmiyor , derseniz , Değerli Modumum belirttiği gibi Support ile görüşün.

Ek olarak Skylab ' ınıza ait bir ekran görüntüsü eklemeniz size daha fazla yardımcı olmamıza olanacak sağlayacaktır.

Keyifli Forumlar

...{{KoRKuSuZZ}}... bunu beğendi.
  4. Çok teşekkür ediyorum. Çok yardımcı oldunuz.

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Biz teşekkür ederiz.

Sorununuz çözüme kavuştu ise ne mutlu bize

Kilitlemesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.