SKYLABLA KREDİ KASMA YARDIM!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve hakann144 tarafından 3 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hakann144

hakann144 User

Arkadaşlar ben kredi kasmaya çalışıyorum cubikonda güzel kasılıyor fakat sürekli cubikon party olmadığı için veya sürekli düşman baskını olduğu için 1-6da tr2 çok denk gelmiyo skylabla nasıl kredi kasılıyor promerium satılarak oluyomuş galibada bende promerium birikmiyoki nasıl satıyım veya prometium de birikmiyor help me!!

Son düzenlenen: 3 Kasım 2015
  2. Skylab'ın resmini çekip atarsan daha rahat yardımcı olabiliriz. Büyük ihtimal seviyelerinde bir dengesizlik var, enerji sorunu yaşıyor olabilirsin.

3. hakann144

hakann144 User

RESMİNİ EKRAN YAKALAMAYLA ÇEKTİM AMA BURAYA NASIL YÜKLEYEBİLİRİM

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Forum Kuralları

VIII. Konu başlığı ve ileti içeriğinin tamamı büyük harflerle, renkli ve kalın yazılmamalıdır. İleti sayısını arttırma amacı ile konulara art arda ileti yazılamaz. Bu kuralın ihlalinde;
    * Gerekli konu başlığı ve/veya ileti düzenlenir, üye uyarılır.
    * Üye aynı şekilde devam ediyorsa 7 gün ila 15 gün arasında uzaklaştırma cezası alır.​

Sorunuza gelecek olursak , Promerium Üretiminin hızlı üretmesi ve daha fazla depolamasını istiyorsanız , Rafinerilerinizi geliştirmeniz gerekiyor.

İyi Forumlar

5. Kredi en iyi kastıran promerium madeni

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Konunuza resim eklemek için buradan yardım alabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

7. Prometium, terbium, endrium harici bütün madde rafinerilerini kapatırsan eğer prometium birikmiş olur depoları dolduğunda hepsini tekrar açıp sağlıklı üretime geçebilirsin. Prometiumun hızlı dolmasını istersen üstüne tıkla verimlilik kısmında kredilik robotlardan satın al. Ek olarak prometid ve duranium rafinerilerinin seviyelerini aynı düzeyde tutmanı tavsiye ederim yoksa belli bir noktada bu sıkıntını tekrar yaşayabilirsin. Geliştirme sistemi olarak önce solar ve temel modülünü geliştireceksin yeterli güç potansiyeli olduğunda gruplar halinde seviyesini arttır; teker teker seviye basmak yerine prometium/endrium/terbium aynı anda aynı seviyeye geliştir. (Geç cevap için kusura bakma dersten yeni geldim direk konuya baktım, paint simgesinin solundaki ne acaba :mad: )

Son düzenlenen: 3 Kasım 2015
    hakann144 bunu beğendi.
  8. hakann144

hakann144 User

Çok teşekkür ederim kardeşim ayrıntılı cevap için sağolasın

Whiterainbow bunu beğendi.
  9. Merhaba,

Gerekli cevaplara aldığınıza inanıyorsanız konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz şayet cevaplar yeterli gelmediyse skylab resminizi atarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.

İyi Forumlar

10. hakann144

hakann144 User

Konu kilitlenebilir teşekkürler Whiterainbow kardeşime de tekrar teşekkür ediyyorum

Whiterainbow bunu beğendi.
  11. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

İstek üzerine kilitlenmesi uygundur

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.