Skylabta Sorun Var?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Batuhan0003450 tarafından 4 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba,
    benim skylabımdaki her şey 20 lv olmasına ve yaklaşık 60k promerium dolu olmasına rağmen 10 saattir seprom 1-2k bir şey üretmiş bana bunun sebebini açıklar mısınız? Önceki hesabımda gayet de sabahtan akşama kadar 10k lık seprom fulleniyordu. Yahu arge basacam 2 gündür sepromu bekliyorum 3k bile olmadı daha sinir olmaya başladım artık.(44 argeyi 2 gün önce sıfırladım)

2. bakabilirsin saatlik üretime
    seprom 2-3 hafta surer ortalama argeyi dizerken

3. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

20 seviye Seprom rafinerisinin üretimi 189. 10 saatte 1890 üretim yapması normal değil mi? 50 arge puanın dağıtmak için Skylabın Seprom üretimin yaklaşık 2 hafta beklemeniz gerek.

4. Modum tamam da önceki hesabımda 5k seprom varken birkaç saat bekledikten sonra hemen fulleniyordu ben de bunu anlayamıyorum. Ben 50 arge değilim 44 argeyim daha sağ alt taraf bomboş hiç veremedim sağ üst de boş bu kadar yavaş ilerlemesi normal o zaman? Bir de çok eskiden skylabtan gemiye yolladığımız gibi gemiden de skylab a hammadde transferi yapabiliyorduk hatırlarsanız o neden devam etmiyor ve orada ok işareti olmasına rağmen aktif değil keşke olsa arge için çok beklemek gerekiyor.

5. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Sevgili Takım liderimin de belirttiği gibi Skylab da bir sorun olduğunu bende düşünmüyorum. Bu konu hakkında güncelleme fikir havuzunda birçok konu mevcut ilgili desteklerinizi oradan devam ettirirseniz, gerekli oy sonuçları gelirse raporlarımıza ekleyip yahut tekrar ekleyip merkez ekibe sunarız.

İlgili transfer durumunun kaldırılmasına merkez ekip karar vermiştir.

İyi Forumlar.

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Zaman algısı andan ana değişen bir durum, sanırsam sizde bu yanılgıya kapılmışsınız. Üretim her daim aynı hızdadır 20 seviye rafineri için.
    Bahsettiğiniz Skylaba hammade aktarma oyun açığının suistimali için kullanıldığından kapatılmıştır.