Skylap Acil Yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve NexabLee tarafından 9 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. NexabLee

NexabLee User

Merhaba arkadaşlar ben skylabımı geliştirdim 2, 3 level yaptım fakat taş yolluyamıyorum mesela prometium endurium terbium ve promerium yolluyabiliyorum promeriummun üstünde 1700 yazıyor mesela prometiumlarda 98000 yazıyor ama duranium prometid seprom xenomit bunlarınkinde 0 yazıyor bu yüzden bu taşlardan gemiye yolluyamıyorum ne yapmalıyımki bunları düzelteyim yolluyabileyim ?

Yardım Edecek Yok Yöneticiler Yardım Edin Lütfen

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Ağustos 2014
  2. dostum premiumlara dönüştürmek için gereken hammaddeler tam yeterli olduğu için onlar 0 olduğunu düşünüyorum

3. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Skylabınız resmini atarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.

Mesajıma Nasıl Resim Eklerim
    Keyifli forumlar

4. NexabLee

NexabLee User

Buyrun İşte Böyle

5. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Promerium Prometid Duranium rafinelerini kapatın böylece prometium endrium ve terbium üretebilir. Bu 3 madde tamamen dolunca kapattıklarını açabilirsin. Sorun prometid ve duraniumlar üretildiği an promerium yapımına gittiği için 0. Söylediğim maddeleri kapatırsanız ilk 3 madde üretilecektir.

Keyifli forumlar

6. Merhaba ,

İlave olarak ; Gemi'den > Skylab'a sevkiyat kapatıldı. Haksız bir şekilde kullanıldığından dolayı kaldırdılar.

Seprom 2. seviye olduğunda kapatın. Sağdaki diğer rafineleride ( Prometid , Duranium , Promerium ve Xeno ) kapatın. Bir süre kapalı dursunlar. Böylece sol taraftaki toplayıcılar daha verimli çalışacaktır.

Genel olarak en önemlisi Temel modüldür ve her zaman en üst seviyede olmalıdır. Daha sonra Depo ve Solar modül geliyor. Temel modülün bir alt seviyesinde olmalıdır.

Sizin skylab durumuna göre örnek bir seviye şablonu yazayım. Seprom 2. seviye olduktan sonra ve skylab belli bir dengeye geldikten sonra ;

Temel Modül > 7. seviye
    Solar ve Depo modülleri > 6. seviye
    Prometium - Endrium ve Terbium > 5. seviye
    Prometid - Duranium > 4. seviye
    Promerium - Xeno modül > 3. seviye
    Seprom > 2. seviye

Böyle bir denge yakalamaya çalışın. Daha sonra ise kademeli olarak seviyeleri yükseltin.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.