SKYLAP + PALADİUM

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ξRИ••IИÐIÂИÂPØŁI§ tarafından 15 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar bir çoğumuzun sorunu oldugu skylap ta sepromun ambar genişiliğin artırılmasını yöneticilerden rica ediyoruz arge yaparsın yetmez besleme yaparsın yetmez 9 k olan ambar genişliği hiç değilse promeryumun 3 te 1 olsun 90 bin ise 30 bin seprom ambarı olsunn bu düzen hep böyle işlemesin yenilik yapıyosanız bunlarıda göz önünde bulundurun .. 2. konu olan PALADİUM .. yıllardır 15 pala =1 GG ediyor 10 PALA = 1 GG olsun ******* pala toplamak zor oluyor sizinde biraz yardımınız dokunsun yani bize .. TR5 KAPTAN-I-DERYA

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Şubat 2014
    avcılord61 bunu beğendi.
  2. Olabilir bence. Çünkü bir savaş için seprom çekiyoruz hemen bitiyor. Yenisini biriktirmekte 3 gün sürüyor.

3. evet skaylab ta en gariban fakir seprom bu oran 2 katına çıksa mükemmel olur

4. Sennar23

Sennar23 User

1.si değilde 2.si çok önemli bencede sıkıldık artık 100gg için 1500 pala topluyoruz 10 palada 1 gg olsa en azından daha iyi olur daha rahat toplarız

5. Hep destek tam destek 2 konunda da haklisin 3 senelik oyuncuyum hersey degisti sepromlar degishmedi 15 palaya gelince 10 pala olsa cok iyi olur destekliyorum

6. arge yapıcam 3 gundur beklıyorum :/

7. 1. si beni çok ilgilendirmiyo ama 2.cisine kesinlikle katılıyorum. olmalı.anket açmalısın

8. aslan1018

aslan1018 User

sepromun saat başına üretim miktarı ve deposu arttırılsın

9. bende,bende destekliyorum hemde en acil biçimde:D:D+1hatta bir +1 daha:D

10. arkadaşlar destekliyeceksieniz anket açalım ve supporta bu konuda bilgi verdimm yetkililere bildireceklerini söylediler bekliyoruz .. bu oyuna emek harcıyoruz darkorbit bizim için elinden geleni yapıyo fakat ufak 2 yardım daha istiyoruz.

11. Seproumun gerçekten bıraz artması şart boyle gitmez :)

12. seprom konusu cok mantıklı kesinlikle olması gereken bir özellik paladium konusu harita oyunculara cok kücük kalıyor bi kac harita daha acılabilir veya saldırıya koruma alanı olabilir murat kardeşim sevgiler '' kenancan '' dan :) +1

13. bencede bunun yapılması gerek en kötü ihtimalle seprom deposunun %50 artırılması gerek palladium ise en kötü ihtimalle 12-13 olması lazım bunlarıda yapmıyorlarsa oyun acayip sıkıntı verir bu şekilde hem kapı yapması hemde diroit tasarımı ve lf4 kazanma şansımız daha da artar 5-1 deki paladium sayısı ve çıkma yeri genişlerse de güzel olabilir yeni mekanlara örnek olarak

14. KARANLIK

KARANLIK User

Bende destekliyorum bende zor yetirdiğim zamanlar oluyor.Konuyu takip ediyor olacağım.

15. -BoldMan-

-BoldMan- User

seprom konusunda haklısın , ancak paladium konusunda katılmıyorum çünkü şuanda paladium oyunun en kalabalık ve genellikle 1şirketin hükmünde olan bir yer en azından tr1 de öyle,izldiğim videolardada öyle gözüküyor, 10 pala bir gg olursa hem kalabalık artar buda daha zor toplamak demektir ki kalabalık demek daha çok oyuncu demek en az içinden biri adam kesmeye çalışacaktır ki yeni görev sisteminde bu görevlerde mevcut , sonucunda ise buda burada nap, ateşkes olayını getircektir palada kimse birbirine sıkamaz olayı demek. bu ise her türlü oyuncunun (leonovundan tut leveli yeten tabiki kurmayına kadar) daha fazla oraya yüklenmesi demektir ki bu alacağın,toplayacağın paladium düşmesi demektir.

16. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.