Skylap Promeirum Ve Seprom Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve free_dogansun1 tarafından 29 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Skylapta hersey4 lvl sadece temel modul haric ama promeirum ve seprom calismiyo neden zaten seprom promeirumla oluyo ama bi care lazim teknoloji fabrikasi yapamiyorum

2. solar modülün seviyesi her zaman diger rafinerilerden yüksek olsun yoksa modullerin enerji ihtiyacı karsılanmaz enerji ihtiyacı karsılanmadıgı içinde modüllerin bazıları çalışmaması normal bi durum solar modulun seviyesini gelistir tabikide ondan once temel modulu geliştirmen gerekir.

3. t
    Temel modul 5 lvl

4. tamam solar modülü geliştir sonra modülleri aktif hale getir

5. 5 yaptim hemen ama gene calismiyor ?

aaa yeni fark ettim xeno modulu acik deilmis :D

2 lvlmis o

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Nisan 2014
  6. tamam işte solar modülünü geliştir enerji ihtiyacını gidermesi için yoksa rafineler calısmaz

7. Merhaba ;

Sol tarafta ki rafineriler sağ taraftakilerden 2-3 seviye yüksek olmali. Solar Modül tüm rafinerilerden 2 seviye yüksek olmali. Ve tabii ki en yüksek Temel Modül olmali, aksi taktirde Skylab'ta bir gelisme saglayamazsiniz. Böylelikle kusursuz bir Skylab'a sahip olursunuz.

Skylab Hakkında

Keyifli Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Nisan 2014
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.