skylap

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ßLOOD*ßONE tarafından 10 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. iyi forumlar arkadaşlar . birşey sorcam size benim skylap promerium 13. seviyede seprom ise 12. seviyede sepromu ve xenomiti kapadığım halde promerium azalıyor neden azaldığını bilen varmı yardımcı olurmusnuz .

2. Drowhake

Drowhake User

Çünkü promerium ' a Xenomit lazım.

3. xenomiti açıyım mı

4. Drowhake

Drowhake User

Evet.

5. promerium ile xenomit 13. seviye ondanda olabilir mi

6. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Solar modülünüz kaç seviye acaba seviyesi düşükse diyerlerınden en az 1 sevıy yüksek tumanız lazım

Keyifli forumlar

7. solar modülü 15. seviye

8. Merhaba ;

Promerium üretebilmek için Xenomit'e ihtiyaç vardır. Xenomit'i açınız ve bize tekrar bilgi veriniz.

Keyifli Forumlar.

9. promerium yavaş artıyor xenomıtle aynı sevıyedeler 13.seviye xenomiti artırıyım mı

10. Evet arttır ama şunu unutma promeriumla xenomiti arttıracaksan diğerlerinide arttır.Son olarak promeriumla xenomitin eşit seviyede olmasına dikkat et,yani promerium xenomitten yüksek olmasın.Yoksa %100 çalışmaz.

11. şuan eşitler dokunmayım mı seviyeleri

12. Resim atarmısın print screen'e tıkla painte gir yapıştır yap ve buraya koyarsan yardımcı olabilirim.

13. resmi nasıl atıcam

14. Pro ve xenomit zaten aynı olması gerek.

15. prometium 16
    endurıum 14
    terbıum 15
    depo ve temel 20
    solar 15
    prometıd duranıum promerıum xenomit 13
    seprom 12
    sepromu kapadım promerıum artsn dıye

16. depo temel ve solar 20 olsun
    prometium terbium enrium 16 veya 17 olsun
    prometid duranium 14 olsun
    promerium ile xenomit kalsın bakalım ne olacak çünkü ben bişi göremiyorum kesin bişi söyleyemem.
    Benimkide yazdığıma benzer.

17. a.s

18. ya ben oyuna baglanamıyorum neden oldğnu bliyonmu

19. Çerezleri temizle pc hızlansın sonra flash playerın güncelli yani aktif olup olmadığına bak olmassa sen bi resim at ya banada bi ara olmuştu yeniden bağlan filan diyor dimi

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.