Destek sl3 hakkında bilgi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve fohleen tarafından 2 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. fohleen

fohleen User

öncelikle iyi forumlar arkadaslar
    sorum su bildiginiz gibi sl3 yani spectral lancer 3 diye bir silah var npc ye 175 user a 130 vuruyor simdi ben gelismekte oldugum icin yesil kutu acıyorum zeus ve lf4 günlerinde. 4 lf4 üm var suan icin pvp takılmıyorum sadece pve. yesil sandık actıgımdan dolayı nano canta ve diger baglantı kablosumuydu neydi ondan bol miktarda var gemilerde full bitek dimisher yok hesapta onuda birlestiririm yakında acelesi yok.

simdi konu şu ben bu nano cantaları sl3 e birlestirip lf3 yerine koyayımmı yoksa koymayayımmı sl3 ile lf3 ün miss oranları, yüzdesel max hasar min hasar oranları aynımı aynı degilse sl3 ün oranları nelerdir ögrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim simdiden tesekkür ederim.

cok uzattım farkındayım kısacası bana sl3 ün degerleri lazım :D

2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

SL03 bilgileri ,hasar 150 , menzili 450 normal ,lazere göre % 25 daha azdır .Şarj edildiğinde hasar 150 şarj süresi 5 sn.'dir.

· Lazer saldırınızın menzili geminizdeki ve diroitlerinizdeki tüm lazerlerinizin menzilinin ortalaması kadardır.
    · 'Şarj edilmiş' hasarınız tüm Dağıtıcı Lazerlerinizin şarj edilmiş hasar toplamıdır.
    · Lazer Bonusu normalde uygulanan tüm bonuslar ve çarpanlardan etkilenir.

Sll 03 bilgileri,Menzil 600, Daha güçlü ve yıkıcı olan Spectral Lancer II, delicilik ve kesicilik bakımından yeni bir çığır açıyor. Bu lazerin hedefi olan yaratık gemileri 175 hasar alırken, insan gemilerine ise 130 hasar verilebiliyor.

Tecrübe etmiş arkadaşlarımız size kıyas olarak fikir verebilirler.

Lf4 lerinizi tamamlayana kadar kullanabilirsiniz,tercih sizindir.

İyi forumlar.

3. fohleen

fohleen User

sll3 ü sormustum sl3 yazmısım kafam karısmıs sanırım. benim ogrenmek istedigim mesela kararsız lf4 ün degerleri Baz hasar: 220
    LF4
    · Değişinti değeri: %42
    . Değerlerin geri kalanı normal LF-4 ile aynıdır:
    · Menzil: 600
    · Darbe şansı: %80
    · Yükleme süresi: 1 saniye
    bu sekilde lf3 ün ve sll3 ün oranları nelerdir onu sormustum

4. Merhaba ,

LF-3 minimum 120 civarı maksimum 150 ortalama 130-140 arası vuruyor.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.