SLM

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve (KPSS)_BİR_AY_BAN___ tarafından 18 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ya bu uras cm mıdır kımdır nedır ya ALLAH aşkina şu oyunda coluk çoçuk oynuyor oyundur adı ustunde şu uras cm az önce ban attı bana gızlıden adama bişi dedım tartışiyolardi tartişma dedım pay cıkarırlar kendıne dedım 2 saat ban attı bana genele bişi yazmadım.bunları nasıl cm yabtınız anlamıyorum yaşi kaç bunların cm lerın coğunda bu var ben özelden bırıne yazıyorum o bana yazı yo aramızda konuşuyoz cm ordan oyununuzla ılgılenın dıyor.onlara ne şikayetmı var kufurmu var kımse bişi demıyor o atlıyo ortaya.başka kımseyı bulamıyonuzmu çoçukları cm lık yabtırınız anlamıyorum sızın yonetımızi...

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Şikayetlerinizi ve haksız ban yediğinizi düşünüyorsanız supporta yazınız bir dahaki sefere yazılarınızda uslubunuzada lütfen dikkat ediniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.